TE U14 Hai Cup Arad: George Cosma - campion, Ruxandra Bertea - finalistă

24.08.2019

Turneul de tenis TE Hai Cup Arad, categoria 3, s-a încheiat cu rezultate bune pentru juniorii români. 

George COSMA (AS Tenis Club Bucureşti), favoritul 2 a câştigat turneul după ce l-a învins în finală pe francezul Michael KOUAME, cu scorul de 6-3 6-2. Semifinaliştii au fost Luc Ananda CEUCA (Germania), favoritul 3, care a pierdut de la George Cosma cu scorul de 6-1 3-6 4-6 şi Mateja GOJKOVIC (Serbia), care a pierdut de la Michael Kouame cu scorul de 6-1 6-7(6) 4-6.

La proba fetelor, Ann Akasha CEUCA (Germania), principala favorită a competiţiei a învins-o în finală pe românca Ruxandra BERTEA (CS Fortuna Brăila), favorita 5, cu scorul de 6-2 6-3. Semifinaliste au fost româncele Alessia IONICĂ (LPS-CSS Piteşti), cap de serie nr. 8, care a pierdut de la Ann Ceuca cu scorul de 1-6 0-6 şi Alexandra NEACŞU (ATC Elite Tg Jiu), cap de serie nr. 4, care a fost învinsă de Ruxandra Bertea cu scorul de 1-6 1-6. 

La proba de dublu băieţi, perechea germană Luc Ananda CEUCA/Carl LABITZKE, cap de serie nr. 1, a câştigat finala, trecând de perechea română, George COSMA/Bogdan PRECUPESCU (ambii de la AS Tenis Club Bucureşti), cap de serie nr. 2, cu scorul de 6-3 6-2. La proba de dublu fete, a fost o finală 100% românească, unde perechea Sofia BĂRBULESCU/Anca SAUCIUC (ambele de la ACS Academia de Tenis Herăstrău), cap de serie nr. 3, a câştigat cu scorul de 6-3 7-6(5), învingând perechea Ruxandra BERTEA (CS Fortuna Brăila)/Daria GHIBARSINA (CS Sănătatea Botoşani), cap de serie nr. 4.