TCB Junior Trophy si-a desemnat castigatorii

02.09.2019


Dupa o saptamana plina de soare si de tenis, cu meciuri frumoasa si foarte disputate s-a incheiat ultimul turneu ITF pentru juniori al acestui an din Romania. Organizat de Tenis Club Bucuresti, concursul a dat posibilitatea sportivilor romani sa-si verifice pregatirea si sa acumuleze puncte necesare pentru anul competitional urmator.


Proba de simplu feminin a fost castigata de italianca Elena Omiccioli dupa un meci foarte disputat. Primul set a fost castigat la tiebreak, iar in al doilea, reprezentanta noastra a condus cu 53 insa nu a reusit sa si-l adjudece. Scor final: 76(2) 75.


In proba de simplu rezervata baietilor, Emir Mologean, reprezentantul Romaniei a fost nevoit sa abandoneze la scorul de 62 20 pentru jucatorul din Moldova, Ilya Snitari din cauza unei accidentari la picior.


Perechea de dublu feminin formata din Alexandra Iordache si Daniela Rosca a elimnat 3 capi de serie adjudecandu-si in finala trofeul mult ravnit. Dupa ce au pierdut primul set cu 64, ele au avut puterea sa revina in meci si sa-l castige pe al doilea cu 63 reusind in match tiebreak sa se concentreze mai mult si sa-l castige cu 10-6. Scor final: 46 63 10-6. Finala baietilor a fost mai transanta, perechea din Cehia, cap de serie 2, trecand usor cu 64 60 de perechea cap de serie 4 formata din Mihael Mihaylov din Bulgaria si Stefan Andrei din Romania.


Echipa de organizare a Tenis Club Bucuresti ii felicita pe castigatorii, le ureaza mult succes in continuare tuturor partipantilor si transmite multumiri speciale partenerilor care au sprijinit in organizarea acestui turneu: CEC Bank, La Fantana, Kafune, FruLeg, The Gallery, Pescariu Sports & Spa.