Andrada Komarov și Tudor Tibelea, campioni la Reduta Cup U12, turneu Tennis Europe de Categoria 1

02.09.2019

Rezultate impresionante pentu delegația României la "Reduta Cup U12", turneu Tennis Europe de Categoria 1, disputat la Sofia, Bulgaria. Komarov Sergiu a însoțit o echipă care a reușit să câștige nu mai puțin de trei din cele patru trofee puse în joc, cu o performanță deosebită trecută în dreptul Andradei Komarov(Asoc. Tenis Club Victor Hănescu), dublă campioană în Bulgaria, atât la simplu, cât și dublu, rezultate care au venit după meciuri foarte bune împotriva unor adversare de mare valoare.


Astfel, la simplu, a fost 6-4, 6- 4 în primul tur, cu Ivona Savekova, nr. 3 în Bulgaria, 6-3, 6-3 în turul 2 cu Alexandra Panaiotidou, nr. 1 în Grecia și, în finală, 7-5, 6-0 cu Simay Keles, cea mai bună jucătoare din Turcia .
În turneul de dublu, în care Andrada a făcut pereche cu Eva Zabolotnaia, din Republica Moldova, cele două nu au pierdut niciun game, iar finala a fost doar o formalitate: 6-1, 6-1 împotriva perechii Jennifer Scurtu(MDA)/ Diana Smolinska(UKR).


Rezultat valoros și pentru Tibelea Tudor (Daimon Sport Club), cel care a devenit campion la simplu (6-3, 6-2, în finala cu rusul Kuzma Gomziakov) și a ocupat locul 3 la dublu, alături de Rareș Rugină. Iar Rareș, jucătorul celor de la Tenis Club Focșani, a ocupat locul tot locul trei și în proba de simplu, reușind o victorie importantă pentru cariera lui, 6-2, 6-4, în sferturile de finală, cu Samy Kediri, nr. 2 în Marea Britanie.