Campionatul Național pe Echipe U14, în plină desfășurare la Centrul Național de Tenis al FRT. Rezultatele primelor două zile de competiție

03.09.2019

Centrul Național de Tenis din cadrul FRT găzduiește ediția 2019 a Campionatului Național pe Echipe U14, care reunește la start aproape tot ce are mai bun tenisul românesc la această categorie de vârstă.
După rezultate din prima zi a fost stabilit "careul de ași" al echipelor care își vor disputa titlurile de campioană, dar și medaliile de argint și bronz.
La fete, CS Dinamo București, cap de serie nr. 1, a beneficiat de tur liber, iar în celelalte trei partide s-au înregistrat următoarele rezultate: ATC Elite Tg. Jiu - CSS Ploiești 4-1, A.T. Herăstrău - T.C. București 4-1 și AS CS AS Club Politehnica București - ACS Elite Pantelimon 4-1.


În turneul băieților, în faza finală au ajuns principalele două favorite, ATC Elite Tg. Jiu, 5-0 cu AS Pamira Sibiu, și AS.T.C. Victor Hănescu , de asemenea 5-0, cu CSS Alexandria, precum și ACS Elite Pantelimon, 3-2 cu CS Dacia Galați și Tenis Club București, 3-2, cu AS CS AS Club Politehnica București.
În ziua a doua a competiției, meciurile de pe tabloul băieților s-au terminat foarte repede, ambele cu scorul de 5-0. A fost, așadar, 5-0 pentru ATC Elite Tg. Jiu în fața celor de la ACS Elite Tenis Pantelimon și 5-0 pentru AS. T. C. Victor Hănescu în întâlnirea cu Tenis Club București.
Victorie fără emoții și pentu C.S. Dinamo București în turneul fetelor, 4-1 împotriva celor de la Elite Tg. Jiu, și tot 4-1 pentru AS CS AS Club Politehnica București cu Academia de Tenis Herăstrău.