CS Știința Constanța a câștigat CNIED U16 de la București. Podiumul, completat de ACS Tennis Team și CS Dinamo București

12.09.2019

Campionatele Naționale Intercluburi pe Echipe de Dublu U16 ale României, organizate de FRT la Centrul Național de Tenis din București, au fost câștigate de CS Știința Constanța, club care a dispus în finală cu 3-0 de ACS Tennis Team 2.

Feodorov Francesca, Tanasie Lavinia, Palcău Victor Matei, Aghion Răzvan și Latiș Andrei Claudiu sunt jucătorii care au adus titlul de campioană la Constanța, echipa fiind condusă de căpitanul-nejucător Dorin Ochiuleț.

Dobronăuțeanu Luca, Robitu Andrei Florin Teodor, Safta Anastasia Alexia și Coreisa Rianna, conduși de căpitanul nejucător Manuel Niculae, de la ACS Tennis Team 2, au ocupat locul doi, podiumul fiind completat de CS Dinamo București după o victorie cu 2-1 în fața celor de la Tenis Club București.

Pentru medaliații cu bronz au jucat Macos Ioana Daria, Costache Silvia Maria, Ionescu Iulia, Coman Mihai Alexandru, Marton Cristian și Gheorghe David, Constantin Cosmescu fiind căpitanul-nejucător.

REZULTATELE FINALE