Dinamo București a câștigat Campionatele Naționale pe Echipe U18, atât la feminin, cât și la masculin

10.10.2019

CS Dinamo București a dominat autoritar ediția 2019 a Campionatelor Naționale pe Echipe U18, reușind să se impună atât în concursul feminin, cât și în cel masculin. 

Fatima Ingrid Amartha Keita, Alessia Ciucă, Raluca Tudorache, Simona Ogescu, Ilinca Amariei și Silvia Costache sunt jucătoarele care au adus acest titlu de campioană celor de la Dinamo, căpitanul nejucător al echipei fiind Constantin Cosmescu

Echipa din București a câștigat cu 5-0 întâlnirile cu CSS Ploiești și cu AS Tenis Club București, și cu 3-2, întâlnirea cu CSM București. 

CSM București, echipa de pe locul 2, a câștigat două din cele trei întâlniri, de fiecare dată cu 3-2, respectiv cu CSS Ploiești și cu AS Tenis Club București. 

Pentru echipa medaliată cu argint au jucat Roșca Daniela Andreea, Botin Alexandra Daniela, Lazăr Stefana, Țăranu Ana-Maria, Iordache Alexandra și Stan Alessia, Alex Berbec fiind căpitanul nejucător. 

Podiumul din concursul feminin a fost completat de CSS Ploiești, care a trecut cu 5-0 de AS Tenis Club București, echipă fiind formată din Bărbulescu Bianca, Dinu Ana Maria, Pantaia Ștefania, Dănăilă Lorena, Iurea Irina Ioana și Iurea Sabina Maria, Claudia Vlădoiu fiind căpitanul nejucător. 

Tot trei victorii a avut CS Dinamo București și în concursul masculin, reușind să se impună de două ori cu 3-2, în fața celor de la CS Școlar 6 București și a celor de la AS Tenis Club București, și cu 5-0 în fața ACS Livone.

Filip Jianu, Radu Papoe, Dragoș Popeanga, Alex Cosmin Pavel, Mircea George Marin și Alexandru Coman sunt noii campioni ai României, Andrei Mărcuț fiind căpitanul nejucător al echipei campioane. 

Pe locul 2 în turneul masculin s-au clasat cei de la cu AS Tenis Club București care au câștigat cu același scor, 3-2, întâlnirile cu CS Școlar 6 București și cu ACS Livone.

Ovidiu Popescu a fost căpitanul nejucător al echipei medaliate cu argint, Georgescu Matei, Marinescu Mihai, Konov Samuil, Gheorghiu Milicin Cristian, Florea Radu și Moldoveanu David fiind jucătorii din componența echipei vicecampioane. 

În fine, podiumul din turneul masculin a fost completat de CS Școlar 6 București, care a dispus cu 3-2 de ACS Livone. Chiriță Alexandru Ioan, Luca Alexandru, Perial Răzvan Andrei și Petrescu Darius au făcut parte din echipa care a ocupat locul trei, căpitanul nejucător fiind Wesselly Mihai Petru.