Trofeul MaDonna Maria - Editia I

04.11.2019

Spitalul privat MaDonna Maria isi doreste sa continue traditia inceputa cu "Bursele copilariei ", campanie initiata anul trecut care incurajeaza activitatile sportive, dar si pe cele in aer liber, pentru copii. Noi, cei de la MaDonna Maria, militam pentru dedigitalizare si pentru ca cei mici sa se bucure cat mai mult de perioada magica a copilariei. Pentru acest fapt, consideram sa-i sustinem in toate activitatile sportive asa incat sa se poata dezvolta frumos , armonios, sa cunoasca importanta unui efort depus dar si a implinirilor ce urmeaza dupa acest efort.

Astfel, anul acesta, Spitalul MaDonna Maria in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis si Tenis Club Stanica, organizeaza "Trofeul MaDonna Maria"- turneu national de tenis, gradul 1, pentru copii cu varste cuprinse intre 10-14 ani.

Turneul va avea loc in mun. Craiova, la Clubul de Tenis Stanica. Prin sustinerea acestor activitati si prin incheierea de astfel de parteneriate, ne dorim sa promovam si sa ajutam la descoperirea de noi talente sportive ale celor mici, dar si sa le cultivam pe cele deja existente.

Copiii au nevoie de toata sustinerea noastra, viitorul nostru al tuturor fiind in mainile lor!

Castigatorii vor fi premiati astfel :

Locul I: Trofeu + Prosop personalizat + Voucher HEAD 500 lei;
Locul II: Trofeu + Prosop personalizat + Voucher HEAD 300 lei;
Locul III: Trofeu + Prosop personalizat + Voucher HEAD 200 lei
*Fiecare participant va primi la inscriere un kit de participare.

Evenimentul va fi marcat, de asemenea, prin Petrecerea Jucatorilor, în seara de Sambata, 09.11.2019.
Le uram succes tuturor participantilor si trasmitem multumiri tuturor partenerilor nostri pentru realizarea primei editii "Trofeul MaDonna Maria !!!"