Acțiune de succes a Colegiului de Antrenori FRT: peste 120 de antrenori au participat la Cursul de perfecționare organizat la CNT

25.11.2019

Sâmbătă, 23 noiembrie, începând cu orele 09.00, au avut loc două acțiuni ale FRT prin Colegiul Antrenorilor și anume: "Tenis 10 - teren roșu, portocaliu și verde" - prezentată de antrenor Ferencz Lechner și "Tranziția de la mingea verde la mingea galbenă", prezentată de lector internațional PTR-USA, dl. Ștefan Niță.

La cursul de perfecționare de o zi, fără examinare, s-au înscris pe listele FRT un număr de 128 de antrenori și instructori de tenis afiliați FRT, în sală fiind prezenți un număr de 123 de participanți.

Mesajul președintelui CA-FRT, a fost foarte clar și elocvent, îndrumând participanții la solidaritate, astfel încât anul 2020 să reprezinte un nou început.

Pentru ca acest lucru să aibă loc, toți antrenorii și instructorii de tenis trebuie să respecte pașii pentru predarea tenisului și anume:
Pasul 1 - Prezentarea unui act justificativ de calificare în domeniul tenisului.
Pasul 2 - înregistrarea în registrul antrenorilor șI instructorilor afiliati FRT.
Pasul 3 - Plata taxei anuale FRT, până la finele lunii februarie a anului în curs.
Pasul 4 - Participarea anuală la minimum un curs de perfecționare național sau internațional.

Totodată, participanții au fost informați despre cele trei mari proiecte educaționale ale anului 2020 și anume:

1. Reforma totală a C.N.F.P.A. - Privind formarea antrenorilor FRT.
2. Licențierea FRT - Privind perfecționarea antrenorilor FRT.
3. Metodica tenisului - Călătoria jucătorului de la 4 la 20 de ani, care le completează pe cele două menționate mai sus.

Mulțumim pe această cale organizatorilor, membrilor din Departamentul tehnic și celor doi prezentatori pentru reușita acestei actiuni a Federației Române de Tenis.

GALERIE FOTO PE PAGINA DE FACEBOOK A FRT