Antrenorul Nicuşor Ene a încetat din viaţă. Federația Română de Tenis, alături de familia îndurerată

21.12.2019


Familia tenisului românesc este, din nou, în doliu, la vestea că Nicuşor Ene, primul antrenor de tenis al Simonei Halep, a încetat din viaţă, la doar 61 de ani.

Potivit presei, Nicușor Ene a suferit un infarct, pe 19 decembrie, a fost mutat la Spitalul Universitar din Capitală, în stare gravă, dar, din păcate medicii nu l-au mai putut salva.

„Doar ce am aterizat de la Dubai acolo unde am facut pregătirea pentru noul an. De fiecare dată când ajung o sun pe Mama...astăzi apelul s a încheiat cu vestea tristă că Domn Profesor Ene ne-a părăsit, o persoană blândă care nu m-a certat nici măcar o dată în toti acei 4 ani în care m-a învăţat absolut tot ce înseamnă tenisul. A fost una dintre cele mai importante cărămizi pe care el a pus-o la această carieră minunată a mea. Mă bucur enorm că a fost alături de mine pe scena de la Constanţa atunci când am sărbătorit trofeul de la Wimbledon....mereu în sufletul meu! Dumnezeu să-l ierte!!", a scris Simona pe pagina ei de Facebook despre omul care a ajutat-o să descopere frumusețea acestui sport.

Un mesaj plin de tristețe au scris și cei de la clubul constănțean Tenis Club Bright, „De azi lumea tenisului e mai săracă, iar noi am pierdut un membru drag al familiei Tenis Club Bright. Cu mare durere în suflet ne despărţim de domnul profesor Nicuşor Ene şi sperăm să îi fie drumul lin către eternitate. R.I.P!".

Federația Română de Tenis transmite sincere condoleanțe și este alături de familia îndoliată!