Sorin Donescu a câștigat titlul de campion în Ungaria, la turneul ITF Seniors de Categoria 1 de la Budapesta

13.02.2020

Compatriotul nostru, Sorin Donescu, a reușit un turneu foarte bun în Ungaria, la Budapesta, la "Hungarian Indoor Championship Zsuzsa Kormoczy", turneu ITF Seniors de Categoria 1.

Cap de serie nr. 4 pe tabloul principal de simplu la +45, Sorin a reușit să se impună în finală, cu 2-6, 6-3, 6-1, în fața favoritului nr. 3, germanul Emil Egerer.

Egerer este cel care, în semifinale, l-a învins pe favoritul nr. 2 al acestui turneu, un alt român, Dan Mihai Groza.
Tot la +45 de ani, dar la dublu, România a mai obținut un rezultat foarte bun grație perechii Sorin Donescu/Ciprian Cuceu. Cei doi, favoriții cu nr. 2 ai probei, au jucat finala împotriva favoriților principali, germanii Emil Egerer și Henrik Mueller-Frerich, care au revenit după ce au pierdut primul set pentru a se impune cu 3-6, 6-2, 10-7.

De apreciat, de asemenea, și rezultatele obținute de perechea Cristian Gavrilovici/Ovidiu Petrescu, cea care a ajuns până în semifinalele probei de dublu la +55 de ani, precum și semifinalele reușite de Olivier Radulescu, în proba de dublu mixt +35 în care a făcut pereche cu o jucătoare de origine română, Marta Szabo, care acum reprezintă Austria, și la dublu masculin +50, alături de germanul Christian Tjoa.