Workshop Tenis 10FRT la Cluj-Napoca. Informații pentru cluburile care doresc să organizeze turnee Tenis10FRT&Teens

20.02.2020

Sala de Conferințe a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca a găzduit workshop-ul dedicate directorilor de turnee Tenis10FRT&Teens, prezentat de către dl. Ferencz Lechner, în calitate de coordonator al acestui sistem. 

Workshop-ul s-a bucurat de prezența mai multor organizatori noi dar și consacrați din regiunea Transilvaniei, în special: Cluj-Napoca, Bistrița, Baia Mare, Odorheiul Secuiesc, Arad dar și din București, Onești și alte orașe.

Prezentarea beneficiilor sistemului Tenis10FRT & Teens, în primul rând ca sistem de joc adaptat participanților pentru fiecare culoare Roșu/Portocaliu/Verde (și anume nivelurile Starter, Challenger, Master) a fost una dintre principalele teme ale workshop-ului.

Know-how despre cum să organizam un turneu individual sau pe echipe dedicat copiilor și/sau adolescenților înainte-în timpul-după turneu astfel încât acest eveniment să fie bine-venit tuturor: jucători-părinți-antrenori-organizatori.

Dintre multe teme prezente, au fost supuse dezbaterii beneficiile & provocările turneelor pe echipe în sistemul Tenis10FRT&Teens, sistem de turnee ce se dorește, unanim exprimat, să ia amploare în sezonul 2020.

Toți cei care doresc să organizeze turnee Tenis10FRT&Teens pot solicita informații suplimentare de la dl. Ferencz Lechner, folosind adresa de e-mail tenis10@frt.ro și numărul de telefon 0743.546.615.