A încetat din viață Laurențiu "Lalu" Bucur, fost mare jucător de tenis al României. FRT este alături de familia îndurerată

23.05.2020


Laurențiu "Lalu" Bucur, fostul mare jucător de tenis al României, multiplu campion național, component al echipei de Cupa Davis a României, și medaliat cu bronz la Universiada de la Edmonton, a încetat din viață la vârsta de 59 de ani.

A început să joace tenis la Clubul Dinamo București și are în palmares multiple titluri de campion național, la individual precum și la echipe. 

În anul 1983, la Universiada de la Edmonton, Canada, Laurențiu Bucur și Adrian Marcu au câștigat medalia de bronz în proba de dublu masculin.

În anul 1985 a fost printre cei mai buni 300 de jucători din lume în clasamentul ATP.

A fost jucător, antrenor și organizator de turnee în Italia, la Roma, după care s-a reîntors în România, iar în ultimii ani a jucat cu mare succes în turneele de veterani, reușind să-și treacă în palmares alte câteva titluri, naționale și internaționale.

Federația Română de Tenis este alături de familia îndoliată și prieteni, și transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!