Extrasul din Registrul Federațiilor, care confirmă actuala conducere a FRT, a fost trimis la MTS. Conducerea FRT pregătește înscrierea în Actul constitutiv a tuturor celorlalte structuri sportive afiliate

30.06.2020

Federația Română de Tenis a obținut Extrasul din Registrul Federațiilor în care a fost operată modificarea organelor de conducere, fiind înscriși Țiriac Ioan - Președinte, și Cosac George, Itu Răzvan, Cercel Alina și Marcu Adrian - Vicepreședinți, ca urmare a Hotărârii definitive pronunțate în data de 11.06.2020 de Curtea de Apel București.

Astfel, Executivul FRT a informat Ministerul Tineretului și Sportului despre modificările realizate și a început procedura pentru obținerea finanțării pentru anul 2020.

În perioada imediat următoare obiectivele Comitetului Director al FRT sunt: finanțarea proiectelor legate de performanță (cantonamente, pregătiri, competiții), infrastructură, Centrele Regionale, precum și înscrierea în Actul constitutiv al FRT a tuturor celorlalte structuri sportive care din 2002 și până în prezent au urmat procedura de afiliere prevăzută de Statut.

Contrar acțiunilor întreprinse de oficialii anumitor cluburi, Comitetul Director îi asigură pe reprezentanții tuturor cluburilor că FRT va depune toate diligențele ca acest lucru să se întâmple într-un termen rezonabil.