Campionatele Naționale Individuale de vară U16, în plină desfășurare la Oradea

28.07.2020

Una dintre cele mai puternice ediții a unui Campionat Național Individual de vară U16 din ultimii ani se desfășoară în aceste zile la Oradea, reunind la start pe cei mai buni juniori ai României la această categorie de vârstă.

Favoritul principal al turneului băieților este Mihai Alexandru Coman, de la CS Dinamo București, nr. 1 în Europa anul trecut, la U14, iar principala favorită a turneului fetelor este Cara Maria Meșter, de la CS Marc Tenis Cluj-Napoca, cei doi reușind, de altfel, să treacă fără nicio emoție de primul tur.

”Careul de favoriți” la băieți este completat de David Gheorghe, tot de la CS Dinamo București, cap de serie nr. 2, și de Alin Fătu - AS Tenis Club București - și Alexandru Dumitru - ACS Tennis Team București -, favoriții 3 și 4.

La fete, favorita cu nr. 2 este Patricia Goina de la CSM Oradea, capii de serie 3 și 4 fiind Maria Ciubotaru - CSM Focșani 2007 -, respectiv Alexia Iulia Mărginean, de la CS Dinamo București.

Desfășurate pe terenurile celor de la CSM Oradea, club care s-a implicat mult pentru o foarte bună desfășurare, Campionatele Naționale Individuale de vară U16 din acest an beneficiază și de sprijin din partea partenerilor naționali ai Federației Române de Tenis, Zuzu Fit, Dorna și Original Gerovital Farmec, precum și din partea companiei Pambac.

TOATE INFORMAȚIILE DESPRE TURNEU, PE PAGINA OFICIALĂ - CLICK AICI