Ilinca Amariei și Radu Mihai Papoe, campionii României la U18. Rezultatele finale ale Campionatelor Naționale Individuale de vară - U18 powered by Concord Service Center de la Iași

08.08.2020

Campionatele Naționale Individuale de vară - U18 powered by Concord Service Center, ediția 2020, au ajuns la final, toți participanții apreciind organizarea impecabilă de la Iași acolo unde, pe terenurile Bazei Sportive Ciric, au avut loc multe meciuri extraordinare, și s-a jucat un tenis de cea mai bună calitate.

În turneul de simplu al fetelor, în finală s-au întâlnit favoritele 4 și 5, Ilinca Amariei, de la CS Dinamo București, și Alexia Todoni, de la CSM Timișoara.

Cap de serie 4, Ilinca s-a impus în doar două seturi, 6-4, 6-1, devenind astfel noua campioană la României la categoria U18.

Finala mică, pentru medalia de bronz, nu s-a mai disputat, Rianna Coreisa, de la CS Școlar 6 București, beneficiind de retragerea adversarei sale, Vanessa Popa Teiușanu, de la CSA Steaua București.

Finală de simplu a băieților s-a disputat între doi jucători de la CS Dinamo București, favoritul 1, Radu Mihai Papoe, și Mihai Alexandru Coman.

Mult mai experimentat, și cu avantajul unui meci ușor în semifinale, spre deosebire de Coman, care a jucat trei seturi, Radu Papoe s-a impus tot în două seturi, 6-3, 6-0, reușind să câștige titlul de campion fără să piardă vreun set.

Mult mai disputată a fost, în schimb, finala mică, pentru medalia de bronz, întinsă pe durata a trei seturi. În cele din urmă s-a impus Ștefan Andrei, de la Club Sportiv Municipal Galați, cap de serie nr. 2, cu 6-4, 5-7, 6-4, în fața lui Vlad Breazu, un alt jucător de la CS Dinamo București.


Campionatele Naționale Individuale de vară U18 din acest an au beneficiat și de sprijin din partea partenerilor naționali ai Federației Române de Tenis, Zuzu Fit, Dorna și Original Gerovital Farmec.

Conducerea Federaței Române de Tenis felicită partenerul local pentru foarte buna organizare a Campionatelor Naţionale Individuale - U18 powered by Concord Service Center, organizare care nu ar fi posibilă fără ajutorul partenerilor şi al sponsorilor, cărora le mulţumim pentru implicare şi susţinere:

Primăria Municipiului Iași - www.primaria-iasi.ro
Concord Service Center - www.werepairit.com
Fiterman Pharma - www.fitermanpharma.ro
Concord Iași Open - www.iasiopen.com
Nera Computers - www.neracomputers.ro
Certus Software - www.certus.software
Coriolan - www.coriolan.ro
Vitamin Aqua - www.vitaminaqua.ro
Full of Energy - www.fullofenergy.ro
StraRom - www.strarom.ro
Hecomin - www.hecomin.ro
Panifcom - www.panifcom.ro
Hotel Unirea - www.hotelunirea.ro
Baza Sportiva Coreco - wwww.coreco.ro
Radio Hit - www.radiohit.ro
Tenisite.info - www.tenisite.info
Chelaru si Asociatii - www.chelarusiasociatii.ro
Utildeco - www.utildeco.ro