Ana Chindris și Patrik Boldut au câștigat Kinder Joy of Moving Tennis by Marc Tenis din Cluj-Napoca

05.08.2020

Primul din seria de cinci turnee ”Kinder Joy of Moving Tennis Trophy" organizate în 2020 în România s-a disputat la Cluj-Napoca, pe terenurile frumoasei baze a Clubului Sportiv Marc Tenis.

A fost un turneu foarte puternic, care a adunat la start pe cei mai buni jucători de 10 ani din zonă, iar la final aveau să se impună, atât la fete, cât și la băieți, favoriții.

Ana Chindris, de la ACS Rm. Vâlcea, a trecut în finala de simplu a fetelor cu 4-1, 4-2, de Sara Sitar, de la Clubul Sportiv "Sport Club Calin" Baia Mare.

Patrick Boldut, de la ACS Sergiu Carp Tennis Club din Zalău, s-a impus și el în două seturi, 4-0, 4-1, în fața lui Theodor Tudor, de la TCM Roman.

Organizatorii acestei competiții de la Clubul Sportiv Marc Tenis au acordat și Premiul Fair-Play, în condițiile în care fair-play-ul este foarte important pentru cei de la Kinder Joy of Moving", acesta revenindu-i Antoniei Șimon, de la CS Orizont Baia Mare.

REZULTATE FINALE SIMPLU FETE

REZULTATE FINALE SIMPLU BĂIEȚI

Kinder Joy of Moving" este un Proiect de responsabilitate socială al International Ferrero Group care inspiră mai mult de patru milioane de copii și familiile lor în mai mult de 30 de țări din întreaga lume, pentru a deveni activi, pentru a se bucura de mișcare și a dezvolta abilități de viață într-un mod vesel și captivant.

În centrul proiectului se află puternica noastră credință că o atitudine pozitivă față de mișcare va face din copiii de azi, adulți mai buni mâine.

”Kinder Joy of Moving Tennis Trophy" este un circuit de turnee care unesc copiii din țări diferite porniți în urmărirea distracției și a prieteniei, sufletul acestei competiții.

În Circuit se joacă fără arbitri, iar jucătorii vor respecta Codul fair-play de mai jos.


Codul Fair-Play

Promit în mod solemn:

Să-mi felicit adversarii atunci când câștigă un punct;

Să nu mă bucur când adversarii mei fac o greșeală. Niciodată să nu fur un punct de la adversarii mei și să nu arunc niciodată racheta în aer;

Să mulțumesc și să dau mâna cu adversarii mei la sfârșitul fiecărui meci;

Rudele mele și antrenorul meu promit să nu intervină în timpul meciului;

Să accept deciziile arbitrilor și ale judecătorilor sportivi, conștient că au dreptul să greșească, așa cum și eu pot greși, la fel ca mine, dar, de asemenea, știind că vor face tot posibilul să nu facă nicio greșeală.

Astfel,Kinder Joy of Moving Tennis Trophy", ajuns la cea de-a patra ediție, este un Circuit internațional de turnee de tenis la nivel mondial pentru băieți și fete cu vârste între 9 și 12 ani, nu mai puțin de cinci dintre aceste turnee fiind organizate în acest an în România, de Federația Română de Tenis în parteneriat cu cluburi din țară.