Teodora Petre și Dragoș Grigore au câștigat Kinder Joy of Moving Tennis by AS Club Politehnica de la București

19.08.2020


Disputat la București, pe terenurile celor de la AS CS AS Club Politehnica București, cel de-al doilea turneul din Circuitul ”Kinder Joy of Moving Tennis Trophy" a adunat la start peste 50 de băieți și fete, la categoria U10, dovedindu-se și acesta un veritabil succes.

Turneul de simplu al fetelor a fost câștigat de Teodora Petre, de la CSS Ploiești, după o finală disputată, 4-0, 5-4(2), cu Ayana Mitu, de la AS CS AS Club Politehnica, favorita nr. 2 a acestei competițiții.

În turneul de simplu al băieților avea să se impună favoritul nr. 6, Dragoș Grigore, de la CS Tenis Prim București, după o finală de două seturi, 4-2, 4-1, în fața lui Matei Bucura, de la CS Târgoviște, cap de serie nr. 3.

Trofeul Fair-Play a fost oferit de organizatori jucătoarei, Sofia Nakov, de la ACS Tennis Team București, favorita nr. 3 a turneului, care s-a oprit în faza semifinalelor, în vreme ce Andrei Timaru, de la CS Tenis TDC Constanța a primit Premiul Fair-Play destinat băieților.

REZULTATE FINALE SIMPLU FETE

REZULTATE FINALE SIMPLU BĂIEȚI

Kinder Joy of Moving" este un Proiect de responsabilitate socială al International Ferrero Group care inspiră mai mult de patru milioane de copii și familiile lor în mai mult de 30 de țări din întreaga lume, pentru a deveni activi, pentru a se bucura de mișcare și a dezvolta abilități de viață într-un mod vesel și captivant.

În centrul proiectului se află puternica noastră credință că o atitudine pozitivă față de mișcare va face din copiii de azi, adulți mai buni mâine.

”Kinder Joy of Moving Tennis Trophy" este un circuit de turnee care unesc copiii din țări diferite porniți în urmărirea distracției și a prieteniei, sufletul acestei competiții.

În Circuit se joacă fără arbitri, iar jucătorii vor respecta Codul fair-play de mai jos.


Codul Fair-Play

Promit în mod solemn:

Să-mi felicit adversarii atunci când câștigă un punct;

Să nu mă bucur când adversarii mei fac o greșeală. Niciodată să nu fur un punct de la adversarii mei și să nu arunc niciodată racheta în aer;

Să mulțumesc și să dau mâna cu adversarii mei la sfârșitul fiecărui meci;

Rudele mele și antrenorul meu promit să nu intervină în timpul meciului;

Să accept deciziile arbitrilor și ale judecătorilor sportivi, conștient că au dreptul să greșească, așa cum și eu pot greși, la fel ca mine, dar, de asemenea, știind că vor face tot posibilul să nu facă nicio greșeală.

Astfel,Kinder Joy of Moving Tennis Trophy", ajuns la cea de-a patra ediție, este un Circuit internațional de turnee de tenis la nivel mondial pentru băieți și fete cu vârste între 9 și 12 ani, nu mai puțin de cinci dintre aceste turnee fiind organizate în acest an în România, de Federația Română de Tenis în parteneriat cu cluburi din țară.