Turneul directorului de turneu pentru wild card-uri în calificări la turneul ITF Juniors Grad 4 ”GST Trophy”

25.09.2020

Directorul turneului a decis, în colaborare cu FRT să organizeze un turneu preliminar pentru acordarea a două wild card-uri în calificări, atât la băieți, cât și la fete, la turneul ITF Juniors Grad 4 ”GST Trophy” (http://www.frt.ro/ro/competitii_detalii/7519).

Pot participa acei jucători români, înscriși sau nu la acest turneu care respectă condițiile de mai jos:

- Înscrierile se vor face personal de către jucători în data de 02.10.2020 în intervalul de timp 09:00 - 10:00;
- Meciurile turneului preliminar vor începe vineri, 02.10.2020, imediat după terminarea înscrierilor și după tragerea la sorți, nu înainte de orele 11:00 și întreg turneul va trebui finalizat până la tragerea la sorți a tabloului de calificări al turneului ITF.
- Acest turneu va fi punctat în clasamentele naționale ca un turneu de categoria a 2-a
- Pot participa acei jucători care îndeplinesc condițiile de vârstă conform regulamentului și care au IPIN valid, indiferent dacă sunt înscriși sau nu prin ITF la acest turneu(cu excepția celor care au făcut deja retragere medicală) și a celor care nu vor fi deja acceptați pentru calificări la momentul de ‘freeze dead-line' adică Miercuri 30.09.2020 14:00 GMT.
- În cazul în care un jucător vă câștiga dreptul de a fi WC în calificări dar, datorită unor retrageri de ultim moment, după ‘freeze dead-line', acel jucător va deveni direct acceptat în calificările turneului, iar locul lui pentru un WC al directorului de turneu va fi luat de către unul din semifinaliștii turneului de precalificari în conformitate cu regulamentul ITF cu privire la selectarea Lucky Loser-ilor.

Acest turneu se va desfășură în conformitate cu regulamentele FRT.

Toți participanții la acest turneu și care nu reușesc să ajungă în finala pentru a obține un wildcard în calificări, își păstrează în continuare șansele de a juca pe tabloul de calificări dacă vor face sign-in-ul la turneul ITF conform procedurilor standard ITF.