Sebastian Gima - Ștefan Paloși și Irina Fetecău - Ioana Roșca, în finalele CNI de Seniori ale României. Meciurile, în direct pe LookSport, duminică de la ora 12

26.09.2020

Campionatele Naționale Individuale de vară Seniori, organizate de FRT pe terenurile de le Centrul Național de Tenis, se apropie de final, momentul culminant al ediției 2020 urmând a fi transmis în direct pe unul dintre cele mai importante canale de sport din România.

Duminică, de la ora 12, în direct pe LookSport, sunt programate cele două mari finale ale Campionatelor Naționale Individuale de vară Seniori, față în față urmând a se afla Sebastian Gima și Ștefan Paloși, în turneul de simplu masculin, și, după acest meci, Irina Fetecău și Ioana Roșca, în turneul de simplu feminin.

Tot duminică, dar de la ora 11, sunt programate și finalele pentru medaliile de bronz. Pe terenul 7, în finala mică la feminin, se întâlnesc Silvia Costache și Andreea Prisăcariu, iar în finala mică la masculin, după meciul fetelor, Radu Mihai Papoe și Călin Manda.

Sâmbătă, în cele patru semifinale ale Campionatelor Naționale Individuale de Vară, s-au înregistrat următoarele rezultate:

Masculin

Sebastian Gima (TC Bright Constanța) - Radu Mihai Papoe (CS Dinamo București) 1-6, 6-3, 6-4;

Călin Manda (CS Universitar Pitești) - Ștefan Paloși ( CSA Steaua București) 3-6, 4-6;

Feminin

Silvia Maria Costache (CS Dinamo București) - Irina Fetecău (CS Dinamo București) 0-6, 3-6;

Ioana Roșca (CSM Craiova) - Andreea Prisăcariu (CS Dinamo București) 6-2, 6-2.