Prima zi de concurs la ”Kinder Joy Masters by FRT” la CNT. Campionii de la București joacă, în 2021, la Academia lui Rafael Nadal

02.10.2020

"Kinder Joy Masters by FRT", turneul celor mai buni jucători U10 și U12 de la cele patru turnee preliminare jucate deja în România, se întrec, vreme de trei zile, pe terenurile de la Centrul Național al FRT pentru un premiu pe măsură: calificarea la ”Kinder Joy Masters International”, găzduit anul viitor, începând de pe 15 februarie, de celebra Academie de tenis a lui Rafael Nadal.

Prima zi a competiției de la București a îneput cu o ședință foto, cu toți copiii care au primit tricourile Kinder Joy, după care s-a trecut la tenis.

Turneul de U10 al băieților a început cu o surpriză, favoritul nr. 2, Victor Dobrescu, fiind eliminat de Raul Condrea cu 4-5(5), 4-2, 12-10, acesta fiind, de altfel, singurul favorit eliminat în primul tur.

Rezultatele complete ale acestei zile le găsiți în link-urile de mai jos:

SIMPLU FETE U10

SIMPLU BĂIEȚI U10

SIMPLU FETE U12

SIMPLU BĂIEȚI U12

Kinder Joy of Moving" este un Proiect de responsabilitate socială al International Ferrero Group care inspiră mai mult de patru milioane de copii și familiile lor în mai mult de 30 de țări din întreaga lume, pentru a deveni activi, pentru a se bucura de mișcare și a dezvolta abilități de viață într-un mod vesel și captivant.

În centrul proiectului se află puternica noastră credință că o atitudine pozitivă față de mișcare va face din copiii de azi, adulți mai buni mâine.

”Kinder Joy of Moving Tennis Trophy" este un circuit de turnee care unesc copiii din țări diferite porniți în urmărirea distracției și a prieteniei, sufletul acestei competiții.

În Circuit se joacă fără arbitri, iar jucătorii vor respecta Codul fair-play de mai jos.


Codul Fair-Play

Promit în mod solemn:

Să-mi felicit adversarii atunci când câștigă un punct;

Să nu mă bucur când adversarii mei fac o greșeală. Niciodată să nu fur un punct de la adversarii mei și să nu arunc niciodată racheta în aer;

Să mulțumesc și să dau mâna cu adversarii mei la sfârșitul fiecărui meci;

Rudele mele și antrenorul meu promit să nu intervină în timpul meciului;

Să accept deciziile arbitrilor și ale judecătorilor sportivi, conștient că au dreptul să greșească, așa cum și eu pot greși, la fel ca mine, dar, de asemenea, știind că vor face tot posibilul să nu facă nicio greșeală.

Astfel,Kinder Joy of Moving Tennis Trophy", ajuns la cea de-a patra ediție, este un Circuit internațional de turnee de tenis la nivel mondial pentru băieți și fete cu vârste între 9 și 12 ani, nu mai puțin de cinci dintre aceste turnee fiind organizate în acest an în România, de Federația Română de Tenis în parteneriat cu cluburi din țară. Așa cum spuneam, primele patru turnee s-au jucat, deja, după următorul program:

01 - 07 August - Kinder Joy of Moving Tennis by Marc Tenis - Cluj-Napoca;

15 - 21 August - Kinder Joy of Moving Tennis by AS Club Politehnica - București;

29 August - 04 Septembrie - Kinder Joy of Moving Tennis by GST Bistrița - Bistrița;

19 - 25 Septembrie - Kinder Joy of Moving Tennis by TC Bright Constanta - Constanța;