Răzvan Itu, Directorul General al FRT, ales în Consiliul de Administrație al Tennis Europe. Cehul Ivo Kaderka este noul președinte

24.10.2020

Un moment foarte important pentru tenisul din România a avut loc la Adunarea Generală Anuală a Tennis Europe (Federația Europeană de Tenis), eveniment găzduit de Grecia, pe Insula Creta, în perioada 22-24 Octombrie 2020.

Astfel, domnul Răzvan Itu, Directorul General al Federației Române de Tenis, a fost ales în Consiliul de Administrație (Board of Management) al Tennis Europe, o mare onoare pentru tenisul românesc și o apreciere a lucrurilor foarte bune făcute de Federația Română de Tenis în ultimii ani.

Totodată, a fost ales și noul președinte al Tennis Europe, acesta urmând a fi, pentru următorii trei ani, cehul Ivo Kaderka.

Consiliul de Administrație al Tennis Europe este cel care conduce destinele tenisului în Europa și este format din Președinte, trei Vicepreședinți și cinci Membri, toți aleși prin vot.

Alături de domnul Răzvan Itu și de președintele Ivo Karderka, mai fac parte din Consiliul de Administrație al Tennis Europe: Christiane Jolissaint (Elveția), Luisanna Frodde (Italia), Eva-Maria Schneider (Germania), Spyros Zannias (Grecia), Evgeniy Zukin (Ucraina), David Rawlinson (Marea Britanie) și Nikolina Babic (Croația).