Maia Burcescu și Eric Niță au câștigat Selecția Națională U11 a FRT

30.10.2020

Selecția Națională la 11 ani, organizată de Federația Română de Tenis la Centrul Național de Tenis din București, a adunat la start pe cei mai buni juniori ai țării noastre la această categorie de vârstă.

Ediția din acest an a oferit multe meciuri spectaculoase și echilibrate, dar finalele au fost la dispoziția câștigătorilor.

Astfel, în turneul de simplu al fetelor, Maia Ilinca Burcescu, de la CS Dinamo București, s-a impus în doar două seturi, 6-1, 6-1, în fața Giuliei Safina Popa, jucătoarea celor de la CSM Oradea.

În finala pentru locul 3, ultimul de pe podium, Ana Ioana Varsa, de la ACS MS Team București, a câștigat cu 6-4, 6-3, întâlnirea cu Sara Victoria Bălan, de la ACS Tennis Team București.

REZULTATE FINALE SIMPLU FETE

REZULTATE TABLOU DE CONSOLARE FETE

Si finala de simplu a băieților s-a terminat în doar două seturi, Eric Maximmilian Niță, de la S&F Tennis System Club Ploiești, impunându-se cu 6-4, 6-1, în fața lui Laurențiu Badea, de la CS Major București.

În finala mică, pentru locul 3, una disputată, de asemenea, în două seturi, Vlad Cătălin Sandu, de la ACS Tennis Team București, a dispus cu 6-3, 6-1 de Eneas Burde, de la CS Marc Tennis Cluj-Napoca.

REZULTATE FINALE SIMPLU BĂIEȚI

REZULTATE TABLOU DE CONSOLARE BĂIEȚI