Turneul Kinder Joy of Moving Tennis by Nitech și-a desemnat campionii. Ediția 2021, un adevărat succes

30.06.2021

Primul turneu din acest an din cadrul Circuitului ”Kinder Joy of Moving Tennis Trophy" a fost un veritabil succes, organizat impecabil de cei de la ACS Nitech București.

Organizat, în premieră, și la categoria U10 și la categoria U12, turneul de la București a adunat la start mulți jucători valoroși.

În turneul de simplu al fetelor, la U10, favorita principală a competiției, Sara Sitar, s-a impus cu 4-0, 4-0, în finala jucată cu favorita nr. 4, Alexandra Borș.

În finala mică, în care s-au întâlnit de asemenea două favorite, Ilaria Negrii, cap de serie nr. 3, a câștigat cu 4-2, 4-1, întâlnirea cu Antonia Simon, cap de serie nr. 5.

David Dumitru, favoritul cu nr. 2 al turneului U10 băieți, a câștigat turneul de la Nitech după ce s-a impus cu 4-1, 4-0, în întâlnirea cu Eric Sandu, cap de serie nr. 5.

Victor Dobrescu, favoritul nr. 1 al acestei probe, a câștigat finala mică. A fost 4-1, 4-0, pentru el în meciul cu Voicu Alexandru Dragu, cel de-al șaselea cap de serie.

Ana Maria Dumitru a fost favorita nr. 1 a turneului U12 al fetelor, statut pe care l-a respectat până la final. Ana a câștigat acest turneu după o finală în care s-a impus cu 6-2, 6-0, în fața favoritei nr. 3, Sara Maria Ioniță.

În finala mică, una foarte echilibrată, Eva Ioana Cercel, cap de serie nr. 2, s-a impus cu 7-6(9), 2-6, 10-4, în fața favoritei nr. 6, Ayanna-Maria Mitu.

În fine, în turneul de U12 al băieților, cel care a câștigat a fost Matei Bucura, favoritul 3 al probei, scorul cu care s-a impus în finala jucată cu Ștefan Enache fiind 6-2, 6-2.

Theodor Tudor, principalul favorit al competiției, a câștigat finala mică, 7-5, 6-1, cu Rareș Miron.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO

Kinder Joy of Moving" este un Proiect de responsabilitate socială al International Ferrero Group care inspiră mai mult de patru milioane de copii și familiile lor în mai mult de 30 de țări din întreaga lume, pentru a deveni activi, pentru a se bucura de mișcare și a dezvolta abilități de viață într-un mod vesel și captivant.

În centrul proiectului se află puternica noastră credință că o atitudine pozitivă față de mișcare va face din copiii de azi, adulți mai buni mâine.

”Kinder Joy of Moving Tennis Trophy" este un circuit de turnee care unesc copiii din țări diferite porniți în urmărirea distracției și a prieteniei, sufletul acestei competiții.

În Circuit se joacă fără arbitri, iar jucătorii vor respecta Codul fair-play de mai jos.

Codul Fair-Play

Promit în mod solemn:

Să-mi felicit adversarii atunci când câștigă un punct;

Să nu mă bucur când adversarii mei fac o greșeală. Niciodată să nu fur un punct de la adversarii mei și să nu arunc niciodată racheta în aer;

Să mulțumesc și să dau mâna cu adversarii mei la sfârșitul fiecărui meci;

Rudele mele și antrenorul meu promit să nu intervină în timpul meciului;

Să accept deciziile arbitrilor și ale judecătorilor sportivi, conștient că au dreptul să greșească, așa cum și eu pot greși, la fel ca mine, dar, de asemenea, știind că vor face tot posibilul să nu facă nicio greșeală.

TABLOUL FINAL FETE U10

TABLOU FINAL BĂIEȚI U10

TABLOU FINAL FETE U12

TABLOU FINAL BĂIEȚI U12