Vlad Dancu și Dan Tomescu, victorii în primul tur al calificărilor la Concord Iași Open. Meciuri grele pentru Alexandru Coman, Alexandru Jecan și Mihai Onofrei

11.07.2021

FOTO: CRISTINA HUTU / CREATIVE FORTITUDE

Prima zi de calificări la Concord Iași 2021, una cu cinci jucători români implicați în partidele din primul tur, a fost de bun augur pentru Dan Tomescu și Vlad Dancu, cei doi reușind victorii în câte două seturi.

FOTO: CRISTINA HUTU / CREATIVE FORTITUDE

Cu 6-3, 7-6(3) s-a impus Vlad Andrei Dancu în fața unui francez, Matteo Martineau, cap de serie nr. 3, în vreme ce Dan Alexandru Tomescu a fost puțin mai drastic în victoria reușită împotriva unui alt francez, Matthieu Perchicot, favoritul 8 al turneului de calificare de la Iași.

FOTO: CRISTINA HUTU / CREATIVE FORTITUDE

Matei Cristian Onofrei, unul dintre cei trei români care au primit Wild-Card în calificări s-a oprit în primul tur, învins fiind de columbianul Alejandro Gonzalez cu 6-0, 6-1. Meci greu și pentru Alexandru Coman, în fața unui jucător foarte experimentat, Uladzimir Ignatik, din Belarus, care s-a impus cu 6-1, 6-3, în vreme ce Alexandru Jecan a pierdut, 4-6, 0-6, partida cu cehul David Poljak.

FOTO: CRISTINA HUTU / CREATIVE FORTITUDE

FOTO: CRISTINA HUTU / CREATIVE FORTITUDE

Tabloul principal al turneului de dublu. Zece jucători români implicați în această probă

Dar, chiar dacă au pierdut în calificări, Alex Coman și Alexandru Jecan nu pleacă de la Iași, pentru că vor juca în turneul de dublu.

Astfel, nu mai puțin de zece români sunt înscriși în proba de dublu, și avem cinci perechi sută la sută românești. Alex Coman și Vlad Dancu, colegi de club la CS Dinamo București, vor juca împreună la Iași, apoi îi avem pe Nicholas David Ionel și Ștefan Paloși, pe Cezar Crețu și Dan Tomescu, Marius și Alexandru Jecan și, nu în cele din urmă, pe Victor Vlad Cornea și Filip Cristian Jianu.

TABLOUL DE DUBLU LA CONCORD IAȘI OPEN 2021 - www.protennislive.com/posting/2021/8394/mdd.pdf
PROGRAMUL ZILEI DE LUNI, 12 IULIE 2021 - www.protennislive.com/posting/2021/8394/op.pdf