Mihaela Buzărnescu s-a calificat la Jocurile Olimpice Tokyo 2020: ”Sunt extrem de fericită pentru această șansă și pentru acest vis îndeplinit”

14.07.2021

Federația Română de Tenis și Comitetul Olimpic și Sportiv Român au primit din partea Federației Internaționale de Tenis confirmarea oficială că sportiva Mihaela Buzărnescu s-a calificat pe tabloul principal al probei de simplu feminin la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Mihaela și-a dorit foarte mult să reprezinte România la aceste Jocuri Olimpice, iar dorința i s-a îndeplinit. "Sunt extrem de fericită pentru această șansă și pentru acest vis îndeplinit, un alt vis pe care l-am avut de mică și care într-un final s-a îndeplinit. Este o oportunitate și o mândrie extrem de mare pentru mine să reprezint România la Jocurile Olimpice de la Tokyo și le mulțumesc extrem de mult tuturor celor care s-au luptat pentru a mă ajuta să particip la această competiție. Țin să mulțumesc Federației Române de Tenis, Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Ministerului Tineretului și Sportului, celor din echipa mea și celor apropiați mie care au crezut în mine și mi-au fost alături. Abia aștept să ajung acolo și să dau tot ce am eu mai bun” a declarat Mihaela Buzărnescu pentru site-ul FRT.


La JO Tokyo 2020 Federația Română de Tenis va fi, astfel, reprezentată de trei sportive, Mihaela alăturându-se dublului Monica Niculescu și Raluca Olaru, și ele calificate pe tabloul principal de dublu.

Turneul olimpic de tenis de la Tokyo se va desfășura în perioada 24 iulie - 01 august 2021.