Cehul Zdenek Kolar este noul campion de simplu de la Concord Iași Open. Turneul de dublu, câștigat de brazilienii Orlando Luz și elipe meligeni

18.07.2021


Rezultat oarecum surprinzător în finala de simplu a ediției 2021 a Concord Iași Open, favoritul principal al competiției, francezul Hugo Gaston, fiind învins de cehul Zdenek Kolar, cap de serie nr. 5.

Primul set a fost unul incredibil, Kolar reușind să câștige cu 7-5, deși la un moment dat era condus cu 5-1.
În setul secund, însă, diferența a fost făcută de un singur break, câștigat de Gaston chiar în primul game și care i-a asigurat victoria cu 6-4 în acest al doilea set.

În decisiv, Kolar a fost cel care a reușit primul break, s-a distața rapid la 4-1, a avut chiar o minge de break pentru 5-1, dar a ratat-o, Hugo a revenit în meci și doar câteva minute scorul a devenit egal, 4-4. A fost, însă, o scurtă răbufnire de orgoliu a francezului pentru că Zdenek a recăpătat controlul jocului și s-a impus în cele din urmă.

A fost 7-5, 4-6, 6-4, pentru Kolar care devine cel de-al doilea campion de simplu din istoria Concord Iași Open, cel mai mare turneu ATP organizat în România.

Turneul de dublu al ediției 2021 a Concord Iași Open s-a încheiat cu victoria favoriților principali ai turneului, brazilienii Orlando Luz și Felipe Meligeni Rodrigues Alves, care au avut nevoie de doar două seturi pentru a se impune, cu 6-3, 6-4, în fața perechii Hernan Casanova, din Argentina, și Roberto Ortega-Olmedo, din Spania.

Concord Iași Open 2021 este un turneu ATP Challenger 100 organizat de compania Concord Service Center în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Federaţia Română de Tenis.

Partenerii Concord Iași Open 2021, care fac din acest turneu de tenis cel mai important eveniment sportiv din Municipiul Iași, sunt următorii:
Parteneri Principali - Primăria Municipiului Iaşi, Federaţia Română de Tenis, Concord Service Center
Parteneri Platinum - UiPath, BCR, Lenovo, Nera Computers
Parteneri Gold - DHL, Sandra Trading, F.Egidio
Parteneri Silver - Strarom, Fiterman Pharma, Omniclean, eXpert Vision, Zimbru, Preventis, Kinetic, Unirea Hotel and SPA, Chelaru şi Asociaţii
Clubul de tenis iesean Coreco
Liceul cu program sportiv Iasi, Facultatea de Educatie fizica si Sport Iasi
Parteneri Media - Tenisite, Radio Hit, Dragoş Gaspar Site
Partener Logistic - DHL