România - Spania 2-1 în primul meci la Campionatul European pe Echipe U12 de la Slobozia. România - Ungaria, LIVE VIDEO pe 23 iulie 2021, de la ora 10

22.07.2021

Debut victorios pentru juniorii români la Turneul de Calificare de la Slobozia, turneu contând pentru Campionatul European pe Echipe -Nations Challenge U12 din calendarul Tennis Europe.

Echipa României, formată din Eric Maximmilian NIȚĂ, Vlad Cătălin SANDU și Laurențiu Albert Cristian BADEA, și condusă de antrenorul Ștefan NIȚĂ, a condus rapid cu 1-0 după victoria categorică a lui Eric, 6-3, 6-0, în fața ibericului Aleix Galindo.

Jucătorii din Spania au restabilit egalitatea după un meci maraton, de trei seturi, câștigat de Sergio Esquerdo cu 6-2, 5-7, 6-4, în fața compatriotului nostru Vlad Cătălin Sandu.

Meciul decisiv, cel de dublu, nu a avut niciun istoric, Eric Niță și Laurențiu Badea, cel mai valoros dublu al României, câștigând cu un categoric 6-1, 6-2, întâlnirea cu Aleix Galindo și Marc Martin Roca.

În al doilea meci la Slobozia, România va juca mâine împotriva Ungariei, și acest meci urmând a fi transmis LIVE VIDEO pe contul de Youtube al Clubului Sportiv Satori din Slobozia.

Altfel, în celălalt meci al Grupei B, Rusia a trecut fără probleme de Ungaria cu 3-0, iar în Grupa A, Belarus a învins Georgia cu 3-0 iar Bulgaria a trecut de Serbia cu același scor de 3-0.

Pentru buna desfășurare a acestui important eveniment organizatorii țin să mulțumeascpă partenerilor și sponsorilor:
Partener Oficial - ORION SRL. Sponsori: Agro Oyl Service, Premier Com SRL, Diami, AMPA Agri SRL, COMOClinic și Dr. Oekter (Ristorante).