România pierde în fața Cehiei la Campionatul European pe echipe U16. Naționala noastră joacă cu Ungaria pentru medaliile de bronz

03.08.2021

Rezultat nedorit al fetelor noastre în semifinalele turneului final al Campionatului European pe Echipe U16 - Tennis Europe Nations Cup, în Cehia, la Ricany.
România, în componența Ștefania BOJICĂ, Mara GAE și Cara Maria MEȘTER - antrenor fiind Cristian MIHOLCA, a pierdut întâlnirea cu Cehia, scor 1-2, și va juca, miercuri, pentru medaliile de bronz.

Primul punct pentru Cehia a fost adus de Sara Bejlek, cea care a trecut de Mara GAE cu 6-4, 7-5, iar cel de-al doilea joc de simplu a asigurat calificarea echipei gazdă. Nikola Bartunkova a câștigat în fața Ștefaniei BOJICĂ, scor 6-1, 6-1, și a urmat întâlnirea de dublu dintre Bartunkova și Bejlek, respectiv Mara GAE și Cara Maria MEȘTER, joc ce nu s-a mai terminat, însă, pentru că cehoaicele au abandonat după primul game.

În cea de-a doua semifinală, Rusia a trecut cu 2-1 de Ungaria, ceea ce înseamnă că miercuri echipa noastră națională joacă împotriva Ungariei pentru medaliile de bronz, în vreme ce titlul de campioană va fi disputat de Cehia și Rusia.