Kinder Joy of Moving Tennis by Lechner Tennis School din Brașov, un turneu de succes pentru tinerii jucători români. Victor Hănescu - Ambasador Kinder Joy of Moving în România

10.08.2021

Clubul Sportiv Lechner Tennis School din Brașov a organizat la Baza Sportivă Victory din Sinpetru un turneu de tenis ”Kinder Joy of Moving” din România, ediția 2021, al treilea din seria celor 4 în total.

„Kinder Joy of Moving" este un Proiect de responsabilitate socială al International Ferrero Group care inspiră mai mult de patru milioane de copii și familiile lor în mai mult de 30 de țări din întreaga lume, pentru a deveni activi, pentru a se bucura de mișcare și a dezvolta abilități de viață într-un mod vesel și captivant.

Jucătorii cu cele mai multe puncte câștigate la cele 4 turnee vor avea bucuria să se întreacă la Turneul Masters Kinder Joy of Moving ce se va desfășura în noiembrie 2021 la Academia Rafael Nadal.

Iată podimul turneului de la Brașov:

U10 Băieți

Locul 1 - Dumitru David
Locul 2 - Gotea Mailat Florian
Locul 3 - Titimeaua Ștefan

U10 Fete

Locul 1 - Câmpan Ana-Maria
Locul 2 - Bujor Sara
Locul 3 - Călugăr Diana

U12 Băieți

Locul 1 - Arcip David Ioan
Locul 2 - Marinas Radu
Locul 3 - Dragomir Eduard

U12 Fete

Locul 1 - Dumitru Ana-Maria
Locul 2 - Sfirnaciuc Teodora
Locul 3 - Muntean Emilia

Trofeul fair-play a fost câștigat de Sfirnaciuc Teodora.

Rezultate meciurilor le puteți găsi accesând acest LINK

Mulțumim sponsorilor "International Ferrero Group" și partenerului Yonex pentru premiile oferite și de asemenea întregului staff de organizare (dl. Ghia Lucian arbitru principal, Bianca Lechner fizio, Virgil & Ramona Mirica pentru terenuri impecabile și ospitalitate).

Victor Hănescu, Ambasadorul ”Kinder Joy Trophy” în România, întâlnire cu copiii la Centrul Național de Tenis din București

Ambasadorul evenimentului din România, în acest an 2021, este Victor Hănescu, fost jucător profesionist ATP, acum antrenor și proprietar al unei Academii de tenis care îi poartă numele și un model pentru toți acești copii cae joacă tenis.


Victor Hănescu se va întâlni, în ziua de vineri, 20 August, de la ora 11, pe terenurile de hard ale Centrului Național de Tenis al FRT, cu toți copiii care au paticipat la edițiile de până acum ale turneelor Kinder Joy Trophy și care vor să afle de la un mare campion despre importanța unui stil de viață activ, în spiritul valorilor "Joy of Moving" și să joace tenis alături de un mare sportiv al României.