Echipele din Slobozia au dominat Campionatele Naționale pe Echipe U10. CSS Slobozia - campioană în turneul fetelor. CSM Slobozia a câștigat turneul băieților

21.08.2021

Performanțe remarcabile pentru cele două echipe care au reprezentat orașul Slobozia la ediția din acest an a Campionatelor Naționale pe Echipe U10, campionate organizate de Federația Română de Tenis pe terenurile Centrului Național de Tenis din București.

Cei mai buni jucători de tenis din România la categoria U10 și-au reprezentat cluburile în această întrecere, podiumul fiind stabilit după ce, cele mai bune patru echipe de fete, și cele mai bune patru echipe de băieți, au jucat fiecare cu fiecare pe durata ultimelor trei zile.

Cu trei victorii din tot atâtea posibile, 3-0 cu LPS Micea Eliade din București, 3-0 cu ACS Young Tennis din Pitești și 2-1 cu SC Călin Baia Mare, echipa CSS Slobozia este noua Campioană a României în turneul fetelor.

Pentru echipa campioană, pregătită de antrenorul Ion Savu au jucat Dogaru Maria Elena (Locul 5 în clasamentul național) și Duret Daria Ioana (Locul 8).

Vicecampioana ediției din acest an este LPS Micea Eliade București, cu două victorii cu 3-0 în întâlnirile cu ACS Young Tennis Pitești și SC Călin Baia Mare, echipa fiind formată din Bulai Eva Maria (Locul 2), Dragomir Natalia Gabriela (Locul 6) și Turcu Daria Andreea, și condusă de antrenorul Marius Vladu.

În fine, podiumul a fost completat de Sport Club Călin Baia Mare, cu o singură victorie, 3-0 cu ACS Young Tennis Pitești, echipa condusă de antrenoarea Sitar Simona și formată din Sitar Sara Nicole (Locul 1) și Simon Antonia Iulia (Locul 31).

Tot trei victorii din trei posibile și-au trecut în palmares cei de la CSM Slobozia în concursul pe echipe al băieților, un concurs la fel de echilibrat. Nicholas Tănasă și Cătălin Munteanu, Nr. 1 și nr. 2 în Clasamentul Național la U10, au făcut parte din echipa celor de la Slobozia împreună cu Apostol Petrescu Luca Sebastian, căpitan de echipă fiind antrenorul Andreescu Cristian. A fost de două ori 3-0 pentru CSM Slobozia în întâlnirile cu T.C. Victor Hanescu și AS Altius Tenis Club, pentru ca "finala„ acestor Campionate Naționale, ultimul meci al turneului, cel cu CS Dinamo București, să fie decis de întâlnirea de dublu, care a stabilit scorul final, 2-1, pentru echipa din Slobozia.

Medaliile de argint au revenit celor de CS Dinamo București, cu două victorii, 2-1 cu T.C. Victor Hănescu și 3-0 cu AS Altius Tenis Club, echipa condusă de Alexandru Dobrescu fiind formată din Ivan Robin, locul 3 în clasamentul național, și Dobrescu Victor-Alexander , clasat pe locul 8.

Ultima poziție de pe podium a revenit celor de la Asoc Altius Tenis Club, echipa fiind formată din Rațiu Darius Alexandru (Locul 10), Hurmuz Eric Gabriel (Locul 15), Al-Hourani Adam (Locul 100) și Diaconescu Rareș Andrei, și condusă de antrenorii George Iancu și Cristian Gavrilovici. Cei de la Altius au câștigat un singur meci, 2-1, cu echipa TC Victor Hănescu.
REZULTATELE COMPLETE - PE PAGINA OFICIALĂ A COMPETIȚIEI