CS Dinamo București a câștigat Campionatele Naționale Intercluburi pe Echipe de Dublu U16

07.09.2021

Cu trei victorii din trei posibile, de două ori 3-0, cu Tenis Club București și Elite Tenis Club Pantelimon, și 2-1 cu AS Club Politehnica București, C.S. Dinamo București a câștigat titlul național la categoria U16 a Campionatelor Naționale Intercluburi pe Echipe de Dublu.

Pentru echipa campioană, condusă de antrenorii Constantin Cosmescu și Bogdan Toma, au jucat Marton Cristian, Paisvant Deliescu Radu, Grințescu Vladimir Anatol, Onciulescu Catrinel, Anghel Alexandra Irina și Jurcă Sophie Isabelle.

Locul doi la CNIED U16 a revenit celor de la AS Club Politehnica București, echipă condusă de antrenorul Adrian Barbu, și compusă din Morega David Ioan, Vîrban David Andrei, Codres Dan, Stancu Angelina, Iancu Shara și Stăncescu Theodora. Echipa din București a trecut cu același scor, 3-0, atât de Tenis Club București cât și de Elite Tenis Club.

În fine, podiumul ediției 2021 a fost completat de cei de la Elite Tenis Club Pantelimon, cu o singură victorie, 3-0 cu Tenis Club București. Echipa medaliată cu bronz, condusă de antrenorul Cristian Tănase, a fost formată din Măgureanu Cristian, Nedelcovici Noris, Ceaușu Rebeca, Barbu Francesca și Păun Eveline.

REZULTATE FINALE CNIED U16 2021