Club Sportiv Major București a câștigat Campionatele Naționale Intercluburi pe Echipe de Dublu U12

10.09.2021

Ediția din 2021 a Campionatelor Naționale Intercluburi pe Echipe de Dublu U12 a fost câștigată de clubul care a pornit în competiție cu statutul de favorită nr. 1, respectiv Club Sportiv Major București.

Antrenată de Paul Franciuc, și compusă din Badea Laurențiu Albert Cristian, Radu Andrei, Varsa Ana Ioana și Olariu Andreea, echipa celor de la CS Major a câștigat în primul tur fără prea mari emoții, un 3-0 cu TCM Roman, apoi, în semifinale, tot cu 3-0 a câștigat în fața celor de AS CS AS Politehnica București.

Marea finală a fost, cum era de așteptat, foarte disputată, mai ales că în ultimul act s-au întâlnit favoritele nr. 1, CS Major, și numărul 2, CS Dinamo București.

Laurențiu Badea și Radu Andrei au adus primul punct pentru CS Major, cu 6-2, 6-2, în fața perechii Sandu Vlad / Neacșa Erik, pentru ca în al doilea meci al finalei, fetele să restabilească egalitatea. Maia Burcescu și Sara Bălan au trecut cu 6-4, 7-6(6) de Ana Varsa și Andreea Olariu, iar meciul de dublu mixt avea să facă diferența.

Andreea Olariu și Laurențiu Badea au avut nevoie de match tiebreak pentru a se impune cu 6-4, 2-6, 11-9, în fața perechii Maia Burcescu/ Vlad Sandu.

Echipa celor de CS Dinamo București CS Dinamo, medaliată cu argint la aceste CNIED U12 a fost formată din Burcescu Maia Ilinca, Balan Sara Victoria, Butuc Cerchez Sonia Erika, Sandu Vlad Catalin, Neacsa Erik Adrian și Dobrescu Victor-Alexander și antrenată de Constantin Cosmescu și Bogdan Toma.

Podiumul ediției din acest a fost completat de AS CS AS Club Politehnica, care s-a impus în finala mică, jucată cu cei de la LPS Mircea Eliade București, cu scorul de 2-1.

Pop Maria Valentina, Cervac Veronica, Ionita Sara, Cercel David, Moise Dan Andrei și Boldut Patrik David, sportivi antrenați de Ciprian Săvulescu,au primit medaliile de bronz, iar clasamentul final al acestei competiții arată astfel:
1. CS Major Bucuresti
2. CS Dinamo Bucuresti
3. AS Club Politehnica

4. LPS Mircea Eliade Bucuresti
5. CSM Braila
6. TCM Roman
7. Tenis Club Daimon
8. CSA Steaua București.

MAI MULTE DETALII PE PAGINA COMPETIȚIEI