CS Dinamo București a câștigat Campionatele Naționale Intercluburi pe Echipe de Dublu U14

12.09.2021

CS Dinamo București și LPS-CSS Constanța și-au disputat finala Campionatelor Naționale Intercluburi pe Echipe de Dublu U14, ediția 2021, o finală în care au evoluat câțiva dintre cei mai valoroși și talentați juniori ai României.

Radu Paisvant Deliescu și Vladimir Grințescu au adus primul punct pentru bucureșteni în această finală, reușind să treacă în două seturi, 6-3, 6-1, de Ștefan Haită și Traian Petrică, dar echipa din Constanța a restabilit egalitatea după meciul de dublu al fetelor.

Iris Zbrancă și Diana Simionescu au câștigat cu 7-6(4), 5-7, 10-3, întâlnirea cu Alexandra Anghel și Maia Burcescu, ceea ce însemna că echipa campioană urma să fie stabilită după meciul de dublu mixt. Meci care a fost câștigat de Maia Burcescu și Radu Paisvant Deliescu, 6-1, 6-1, cu Iris Zbrancă și Ștefan Haită.

Pentru echipa din București, antrenată de Constantin Cosmescu și Bogdan Toma, au jucat Paisvant Deliescu Radu, Grințescu Vladimir, Anghel Alexandra Irina, Bacargiu Ana, Varbanciu Matei și Burcescu Maia Ilinca.

Medaliată cu argint la aceste Campionate Naționale, LPS-CSS Constanța, care a avut patru căpitani de echipă, Zbrancă Gheorghiță, Popescu Radu, Simionescu Andrei și Munteanu Stefan, a evoluat în componența: Haită Stefan, Petrica Traian, Zbranca Iris, Simionescu Diana si Munteanu Eva.

Medalia de bronz a revenit celor de la Elite Tenis Club Pantelimon, Popa David, Prunescu Niță Luca Ștefan, Budarescu Mihnea, Creasta Iris, Roșu Simona și Mitran Cristina, antrenați de Cristian Tănase, care au învins cu 3-0, în finala mică, echipa celor de la AS Club Politehnica București.

Clasamentul final al ediției 2021 a Campionatelor Naționale Intercluburi pe Echipe de Dublu U14:
1. CS Dinamo București
2. LPS - CSS Constanța
3. Tenis Club Eliade

4. AS Club Politehnica
5. LPS Mircea Eliade București
6. ACS Junior Pro Tennis
7. CS Olimpia București

REZULTATE COMPLETE - CNIED U14 2021