ACS Tennis Team București, de două ori campioană la CNE U18

24.09.2021

Succes total pentru ACS Tennis Team, la Campionatele Naționale pe Echipe U18 organizate pe terenurile celor de AS CS AS Club Politehnica, clubul din București reușind să se impună atât în turneul fetelor cât și în turneul băieților.

Herea Carmen Andreea, Szabo Briana, Safta Anastasia Alexia, Coreisa Rianna Ioana și Gavrilescu Ana Mihaela au jucat pentru echipa campioană, ACS Tennis Team București, antrenată de Manuel Niculae și Adrian Marcu, și care a reușit trei victorii din trei posibile. Toate cele trei meciuri din grupa finală, cu CSȘ Ploiești, CS Dinamo București și AS CS AS Club Politehnica București au fost câștigate cu același scor, 4-1.


Pe locul 2 în acest an s-au clasat fetele de la CS Dinamo București, care au câștigat cu 3-2 întâlnirea cu CSȘ Ploiești, și cu 3-1 pe cea cu AS CS AS Club Politehnica București. Din echipa celor de la Dinamo, antrenată de Constantin Cosmescu și Bogdan Toma, au făcut parte pentru aceste Naționale Macoș Daria, Ionescu Iulia Andreea, Pavel Andreea, Jurcă Sophie Isabelle, Onciulescu Catrinel și Anghel Alexandra-Irina.

Podiumul fetelor a fost completat de CSȘ Ploiești, cu o singură victorie, 3-2 cu AS CS AS Club Politehnica București, pentru echipa prahoveană, antrenată de Claudia Vlădoiu, jucând Ghiorghita Stefania, Iurea Sabina Maria, Iurea Irina Ioana, Iancu Alexia Shara și Pantaia Stefania.

În turneul băieților, tot trei victorii din trei posibile a reușit ACS Tennis Team București, de două ori fără nicio emoție, 5-0 cu CS Dacia Galați și ACS Junior Pro Tennis, și un meci mai echilibrat, cu CS Dinamo București, în care ACS Tennis Team București a revenit de la 1-2 pentru a se impune cu 3-2.

Verdes Eric David, Dumitru Alexandru Cristian, Wessel Carel Pieter, Robitu Andrei Florin Teodor și Enea Tudor, antrenați tot de Adrian Marcu și Manuel Niculae, au fost în echipa campioană, pe locul 2 în clasamentul final clasându-se CS Dinamo București.

Din echipa antrenată de Constantin Cosmescu și Bogdan Toma au făcut parte Marton Cristian, Ghețu Gabriel, Paisvant Deliescu Radu Constantin , Grințescu Vladimir Anatol și Vărbanciu Matei, aceștia reușind să câștige și ei cu 5-0 cele două întâlniri cu CS Dacia Galați și ACS Junior Pro Tennis.

În fine, locul trei a revenit celor de la ACS Junior Pro Tennis, adică Jinga Andrei Cristian, Magureanu Cristian Mihail, Popescu Sebastian-Cristian, Neagu Toma și Tone Radu-Andrei, antrenor - Codrut Tinica, și care s-au impus cu 3-2 în fața celor de la CS Dacia Galați.

REZULTATE COMPLETE CNE U18 FETE

REZULTATE COMPLETE CNE U18 BAIETI