Răzvan Itu, Directorul General al FRT, reales în Consiliul de Administrație al Tennis Europe. Cehul Ivo Kaderka rămâne președinte

25.09.2021

Un nou moment foarte important pentru tenisul din România a avut loc la Adunarea Generală Anuală a Tennis Europe (Federația Europeană de Tenis), eveniment găzduit de Luxemburg în perioada 23-25 Septembrie 2021.

Astfel, domnul Răzvan ITU, Directorul General al Federației Române de Tenis, a fost reales în Consiliul de Administrație (Board of Management) al Tennis Europe, o mare onoare pentru tenisul românesc și o apreciere a lucrurilor foarte bune făcute de Răzvan Itu și de Federația Română de Tenis în ultimii ani.

Tot în Luxemburg, la Adunarea Generală Anuală a fost ales și noul președinte al Tennis Europe, acesta find tot cehul Ivo Kaderka, ales și anul trecut cu ocazia Adunării Generale Anuale a Tennis Europe din Grecia.

Consiliul de Administrație al Tennis Europe este cel care conduce destinele tenisului în Europa și este format din Președinte, trei Vicepreședinți și cinci Membri, toți aleși prin vot.

Alături de domnul RĂZVAN ITU și de președintele IVO KADERKA, mai fac parte din Consiliul de Administrație al Tennis Europe: Florence ALIX-GRAVELLIER (FRA), Giorgio DI PALERMO (ITA), Dietloff VON ARNIM (GER), Cem TINAZ (TUR), Jordi TAMAYO DE WINNE (ESP), Nikolina BABIC (CRO) și Roger DAVIDS (NED).