Ruben Gonzales și Hunter Johnson, primii campioni de dublu din istoria Trofeului Țiriac-Năstase. Filip Horansky și Jiri Lehecka joacă finala de simplu, duminică de la ora 13

25.09.2021

Ruben Gonzales, din Filipine, și Hunter Johnson, din SUA, au câștigat proba de dublu a primei ediții a turneului ATP Challenger 80 de la București, Trofeul Țiriac - Năstase 2021.

Favoriții nr. 3 ai turneului au pierdut primul set cu un categoric 1-6, dar au trecut repede peste cele întâmplate în primele 22 de minute ale meciului și după fix o oră de joc și-au trecut în palmares primul titlu de dublu în Circuitul ATP Challenger ca parteneri și au luat acasă primul trofeu de dublu al turneul bucureștean.

Scorul final cu care Gonzales și Johnston au câștigat finala jucată împotriva germanului Maximilian Marterer și a cehului Lukas Rosol a fost 1-6, 6-2, 10-3.

Finala de simplu, duminică de la ora 13

Trofeul Țiriac-Năstase, un turneu ATP Challenger 80 organizat de FRT și Fundația Olimpică Română pe terenurile Centrului Național de Tenis din București se va încheia duminică, ziua în care, de la ora 13, este programată finala de simplu.

Adversari în ultimul act vor fi un ceh și un slovac, cei care, în semifinale, au eliminat doi italieni.

Stefano Travaglia, cap de serie nr. 1, a pierdut în doar două seturi, 3-6, 6-7(3), întâlnirea cu cehul Jiri Lehecka, cel care l-a eliminat în sferturile de finală pe Nicholas-David Ionel.

Cea de-a doua semifinală, prima jucată în ziua de sâmbătă, a fost mult mai disputată, iar slovacul Filip Horansky a avut nevoie de set decisiv pentru a-și asigura locul din finală. A fost 6-3, 4-6, 6-2, pentru Horansky în fața italianului Lorenzo Giustino.

PROGRAM DUMINICĂ 26 SEPTEMBRIE

TABLOU FINAL DE SIMPLU

TABLOU FINAL DE DUBLU