Cehul Jiri Lehecka a devenit primul campion din istoria Trofeului Țiriac-Năstase

26.09.2021

Finala Trofeului Țiriac-Năstase 2021, prima ediție a turneului ATP Challenger 80 organizat de FRT și Fundația Olimpică Română la Centrul Național de Tenis din București a fost mai scurtă decât și-ar fi dorit spectatorii prezenți în tribune, dar tenisul oferit a fost unul de calitate.

Recomandat de clasamentul mai bun și de poziția de cap de serie nr. 8, cehul Jiri Lehecka a preluat de la început controlul asupra jocului și s-a impus în puțin peste o oră. A fost 6-3, 6-2, pentru jucătorul din Cehia în finala cu slovacul Filip Horansky, unul dintre prietenii lui din circuit.

Ceremonia de premiere a fost oficiată de Ilie Năstase, fostul nostru mare campion, de George Cosac, vicepreședinte și președinte interimat al FRT, și de Dumitru Hărădău, directorul acestui turneu.

Trofeul Țiriac-Năstase este un turneu ATP Challenger 80 organizat de Federația Română đe Tenis în parteneriat cu Fundația Olimpică Română și cu Fundația Ion Țiriac.

Principalii parteneri și sponsori ai Trofeului Țiriac Năstase 2021 sunt Dedeman, Ministerul Tineretului și Sportului, Banca Transilvania, One United Properties, Tiriac Auto, Aqua Carpatica, Cygnus Pharma, LookSport și LookSport+ și Kiss FM.