CS Dinamo București, campioana României. Clasamentul final al Campionatelor Naționale pe Echipe Seniori - Feminin

15.10.2021

După succesul de la masculin a urmat unul și în turneul feminin pentru CS Dinamo București, care este noua campioană a României, după ce a câștigat Campionatelor Naționale pe Echipe Seniori - Feminin.

Prisacariu Andreea, Simion Oana, Craciun Georgia, Ogescu Simona, Amariei Ilinca, Buzarnescu Mihaela, Novac Izabela și Costache Silvia au fost în lotul echipei campioane, antrenată de Constantin Cosmescu și Bogdan Toma, echipă care a câștigat ambele partide de la aceste Campionate Naționale: 4-3 cu Sportul Studențesc și 7-0 cu Elite Tenis Club din Pantelimon.

Medaliile de argint au revenit fetelor de la Sportul Studențesc, respectiv Cadanțu Alexandra, Gașpar Ioana, Cristmann Anne Marie, Zlateva Julia, Hristea Camelia, Toanchina Ioana, Geampalia Delia și Novăceanu Andreea, antrenate de Vasile Novăceanu, care au trecut și ele tot cu 7-0 de Elite Tenis Club.

În fine, podiumul a fost completat de echipa din Pantelimon, antrenată de Dina George, și formată din Jianu Rebeca, Barbu Francesca, Udroiu Miruna, Ceaușu Rebeca și Păun Evelin.