Andreea Olariu și Andrei Radu au câștigat Selecția Națională U11 a FRT

30.10.2021

O nouă Selecție Națională organizată de FRT a adunat la start cea mai bună generație de jucătoare și jucători U11, din România, pe terenurile Centrului Național de Tenis din București. Iar după cinci zile de tenis de un nivel foarte ridicat avem și numele câștigătorilor.

În concursul fetelor, fără să piardă vreun set în cele cinci meciuri, s-a impus Andreea Olariu, jucătoare legitimată la CS Sport 4 Fun Timișoara.

În finala jucată împotriva unei jucătoare de la ACS Nitech, Veronica Cervac, Andreea s-a impus cu 6-1, 6-1, după ce câștigase semifinala cu Maria Pop cu 6-2, 6-3.

În finala mică, pentru locul 3, Maria Pop, de la AS CS AS Politehnica București, a trecut cu 6-1, 6-0, de Andreea Kurta, de la LPS Mircea Eliade București.

Situație aproape identică și în turneul de simplu al băieților, câștigat de Andrei Radu, jucător legitimat la TC Champion, fără să piardă vreun set. Finala de simplu s-a jucat în două seturi, 6-4, 6-1, în întâlnirea cu David Cercel, de la AS CS AS Politehnica București.

În semifinale, David Cercel a câștigat un meci foarte disputat, 3-6, 6-4, 6-3, cu Tudor Preda de la CSA Steaua, în vreme ce Radu Andrei a trecut cu 6-4, 6-3, de Darius Dorin de la LPS Mircea Eliade.

Finala mică, pentru Locul 3, a revenit lui Dorin Darius,care a avut nevoie de trei seturi, 6-2, 1-6, 6-2, pentru a trece de Tudor Preda.


CLASAMENT FINAL FETE SELECȚIE U11


1. OLARIU ANDREEA - CS 4 FUN TIMIȘOARA
2. CERVAC VERONICA - ACS NITECH
3. POP MARIA VALENTINA - AS CS AS POLITEHNICA
4. KURTA ANDREEA - LPS MIRCEA ELIADE
5. BOROȘ ȘTEFANIA - CSM BRĂILA
6. FEREȘTEAN MEDEEA - CS INTERSPORT ARADÂ
7. BRABETE ALEXIA - CSS ALEXANDRIA
8. CERCEL EVA - TC BUCUREȘTI


CLASAMENT FINAL BĂIEȚI SELECȚIE U11


1. RADU ANDREI - TC CHAMPION BUCURESTI
2. CERCEL DAVID - AS CS AS POLITEHNICA BUCUREȘTI
3. DORIN DARIUS - LPS MIRCEA ELIADE
4. PREDA TUDOR - CSA STEAUA BUCUREȘTI
5. ARCIP DAVID - CS LECHNER BRAȘOV
6. MILOS LUKAS - CS HELIOS
7. BOLDUȚ PATRIK - ACS SERGIU CARP
8. PETROIU TUDOR - ALTIUS TC