Andreea Kurta și Andrei Radu au câștigat Selecția Națională U12 a FRT. Campionii de dublu de la ediția din 2022

23.04.2022

Andreea Kurta (LPS Mircea Eliade București) și Andrei Radu (CS Tenis Club Champion București) au dominat Selecția Națională U12 a FRT din acest an, reușind să câștige fără să piardă vreuna din cele șase partide jucate de fiecare în această săptămână: trei victorii în grupe și alte trei victorii în turneul final.

Podiumul în concursul fetelor a fost completat de Maria Valentina Pop (AS CS AS Club Politehnica București), locul 2 cu două victorii în trei meciuri în turneul final și de Veronica Cervac (ACS Nitech București), cu o victorie în turneul final. Locul 4 a revenit sportivei Alexia Brabete de la CSS Alexandria.

În ceea ce privește clasamentul final din turneul băieților, acesta se prezintă astfel: Locul 2- Patrick Bolduț, de la ACS Sergiu Carp Tenis Club cu două victorii în turneul final, ș,  Locul 3 - Darius Dorin, de la LPS Mircea Eliade București, cu o victorie. Locul 4 în clasamentul final a fost ocupat de David Cercel de la AS Tenis Club Curtea de Argeș.

Disputate în premieră la o Selecție Națională, turneele de dublu au fost câștigate de Andrei Radu și Lucas Miloș ( Clubul Sportiv Helios) la băieți și de Andreea Olariu (CS Sport 4 Fun Timișoara) și Maria Pop la fete.

Locul 2 în turneul băieților a revenit perechii David Arcip (CS Lechner Tennis Club) / Ștefan Chindriș (Clubul Sportiv Tineretului Vîlcean), în vreme ce Karlo Piticaru (AS Club Sportiv Nord) și Tudor Preda (CSA Steaua București) au ocupat locul 3.

În competiția de dublu a fetelor, locul 2 a fost ocupat de perechea Sofia Nakov (Daimon Sport Club) / Eva Bulai (LPS Mircea Eliade), pentru ca locul 3 să revină perechii Alexia Brabete / Veronica Cervac.

REZULTATE TURNEU FINAL FETE

REZULTATE TURNEU FINAL BĂIEȚI

REZULTATE GRUPE FETE

REZULTATE GRUPE BĂIEȚI

REZULTATE DUBLU FETE

REZULTATE DUBLU BĂIEȚI