Maria Pop și Andrei Radu au câștigat Daimon Cup 2022, turneu Tennis Europe U12 de Categoria 1

09.05.2022


"Daimon Cup 2022" turneu U12 de Categoria 1 din Circuitul Tennis Europe organizat în București de Daimon Tenis Club a fost un succes pentru tinerii jucători români care au dominat toate cele patru probe și au câștigat toate trofeele puse în joc.

Maria Valentina Pop (AS Club Politehnica București) este noua campioană de la Daimon Cup 2022, după o finală extrem de spectaculoasă și disputată cu Andreea Olariu (CS Sport 4 Fun Timișoara) și câștigată în trei seturi cu 6-4, 4-6, 7-6(4).

Și finala de la simplu băieți promitea să fie una la fel de disputată, dar, din păcate, Darius Dorin, de la LPS Mircea Eliade București, a abandonat din cauza unei accidentări la scorul de 6-3, 0-3, iar campionul ediției din acest an este Andrei Radu (CS Tenis Club Champion București).

Finaliste în proba de simplu, Maria Pop și Andreea Olariu au făcut pereche în proba de dublu, pe care au dominat-o categoric și pe care au câștigat-o după 6-0, 6-1, în finala cu Andreea Kurta (LPS Mircea Eliade București) și Ayanna Mitu (AS Club Politehnica București).

În finala de dublu a băieților, singura care nu a fost 100% românească, Darius Dorin și Albert Ionuț Pipie (Tenis Club Stănică Craiova) au trecut cu un categoric 6-2, 6-0, de polonezii Olivier Krupa/Milosz Szczypka.