Cara Meșter, campioană de dublu la Oradea Junior Trophy 2022. Maria Ciubotaru a jucat finala probei de simplu

11.05.2022

Evoluții bune pentru jucătorii români la ediția din acest an a "Oradea Junior Trophy", turneu ITF Juniors de Grad 2 organizat de clubul CSM Oradea.

Cel mai bun rezultat la Oradea a fost reușit de Cara Maria Meșter, de la CS Marc Tenis din Cluj-Napoca, compatrioata noastră câștigând proba de dublu. Jucătoarea din România a făcut pereche cu Lucie Urbanova, din Cehia, cele două fiind favoritele nr. 1. În finala, Cara și Lucie au întâlnit o altă pereche româno-cehă, Ioana Tedora Sava, de la Asoc. Arse Sport Club, și Julie Struplova, pe care le-au învins cu 0-6, 7-6(6), 10-7.

În turneul de simplu fete, cea mai bună performanță pentru România a fost reușită de Maria Daciana Ciubotaru, de la CSM Focșani 2007, care a jucat în finală cu favorita nr. 1, Julie Struplova. Jucătoarea din Cehia s-a impus în două seturi, 6-1, 6-3.

La simplu băieți, Luca Preda, de la Tenis Club Bright Constanța a ajuns până în semifinale, fază a competiției în care a ajuns și colegul lui de club, Dragoș Cazacu, dar la dublu.

Astfel, Luca Preda a fost învins cu 7-6(3), 6-4, de sârbul Zoran Ludoski, iar Dragoș Cazau și coechipierul lui, Ye Hongyu, din China, au pierdut, 2-6, 0-6, întâlnirea cu Gabriel Matuszewski (POL) / Simon Myslivec (CZE).