Tennis Summer Camp 2022: Cursuri gratuite de tenis pentru copii la Complexul Sportiv Ion Țiriac din București

15.05.2022

Fundația Olimpică Română anunță lansarea programului Tennis Summer Camp 2022, în cadrul căruia oferă gratuit cursuri de tenis pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 8 ani, antrenamentele urmand a se desfășura la Complexul Sportiv Ion Țiriac din București.

Lansarea oficiala a acestui proiect a avut loc sâmbătă dimineață, în prezența fostului mare jucător de tenis Ion Țiriac, la acțiune fiind prezenți și Răzvan Itu, Directorul executiv al Federației Române de Tenis și Cosmin Hodor.
Programul Tennis Summer Camp se desfășoară în perioada 15 iunie - 30 octombrie 2022, iar copiii înscriși vor beneficia de antrenamente de două ori pe săptămână pe durata întregii perioade. Programul de tenis va fi susținut de antrenorii Fundației Olimpice Române, specializați în sportul pentru copii.
Înscrierile se realizează prin contactarea Fundației Olimpice Române la numărul de telefon 0721 201 667, în limita celor 50 de locurilor disponibile.

„Prin intermediul acestui program ne dorim să identificăm copii talentați care vor să învețe să joace tenis, să îi susținem și să îi ghidăm, fie că vorbim de sportul de agrement sau de performanță. Fundația Olimpică Română pune la dispoziția copiilor înscriși tot suportul necesar, astfel încât aceștia să se adapteze rapid programului de antrenamente și să obțină rezultate. Susția n practicarea sportului de la vârste fragede, pentru că doar astfel putem avea o generație de tineri activi și sănătoși", a declarat Ion Țiriac.

Copiii vor beneficia de acces gratuit pe terenurile din cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac, de echipament specializat constând în rachete și mingi, de antrenori specializați, precum și logistica necesara desfășurării activității sportive în condiții de siguranță și confort.

Fundația Olimpică Română a luat naștere în 1998, la inițiativa lui Ion Țiriac si cu sprijinul Comitetului Olimpic Sportiv Român, fiind o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care susține dezvoltarea tinerilor sportivi, promovează sportul și principiile unei vieți sănătoase.