Șase jucătoare din România evoluează joi la Brașov Open 2022. Meciurile pot fi urmărite LIVE VIDEO

01.06.2022

Cinci jucătoare din România vor evolua joi, 2 iunie, în faza optimilor de finală, în proba de simplu a Braşov Open2 2022, turneu cu premii în valoare totală de 60.000 de dolari, care are loc, în perioada 30 mai - 5 iunie 2022, la Tenis Club Olimpia, în organizarea Federației Române de Tenis, competiția fiind inclusă în calendarul ITF World Tennis Tour. 

Astfel, Oana Georgeta Simion va juca pe terenul central, de la ora 10, cu Jesika Maleckova (Cehia), Miriam Bianca Bulgaru o va întâlni pe Priscilla Hon (Austria) nu înainte de ora 11, iar Ioana Loredana Roșca o va avea ca adversară pe Joanne Zuger (Elveția). Tot pe terenul central, nu înainte de 14.30, Alexandra Ignatik (fostă Cadanțu) va juca cu Isabella Kruger (Africa de Sud), iar pe terenul 3, tot nu înainte de 14.30, Ilona Georgiana Ghioroaie o va întâlni pe Marina Melnikova. 

În proba de dublu, în faza semifinalelor, joacă și cea de-a șasea reprezentantă a României, Oana Gavrilă, care face preche cu Ipek Oz (Turcia) și vor întâlni echipa formată din Jesika Maleckova (Cehia) și Isabela Shinikova (Bulgaria).

Meciurile vor putea fi urmărite LIVE VIDEO pe site-ul oficial al ITF - https://live.itftennis.com/en/live-streams/

Brașov Open 2022 este primul din cele 5 turnee pe care orașul de la poalele Tâmpei le va găzdui în anul 2022, organizate în parteneriat de Consiliul Județean Brașov și Federația Română de Tenis.

Valoarea totală a premiilor este de 60.000 de dolari, iar accesul publicului este gratuit!