Trei jucătoare din România, astăzi pe teren, în sferturile de finală ale Brașov Open

03.06.2022


În sferturile de finală ale turneului Brașov Open, care vor avea loc vineri, 3 iunie a.c., vor evolua și trei jucătoare din România, calificate după partidele de ieri din sferturi.


Astfel, de la ora 11, Miriam Bianca Bulgaru o va întâlni pe Jaimee Fourlis (Austria), iar Oana Georgeta Simion se va confrunta, nu mai devreme de ora 12, cu Ipek Oz (Turcia), care ieri a fost învinsă în proba de dublu jucând alături de o altă sportivă din țara noastră, Oana Gavrilă. Nu înainte de ora 14, Alexandra Ignatik (fostă Cadanțu), favorita numărul 2 a competiției (în foto), va juca cu Marina Melnikova.

Toate aceste trei partide vor avea loc pe terenul central, cel de-al patrulea sfert de finală, dintre Andrea Lazaro Garcia (Spania) și Joanne Zuger (Elveția), fiind programat, de la ora 13, pe terenul 3 de la Baza sportivă Olimpia din Brașov.

Tot astăzi, nu înainte de ora 16, pe terenul central, va avea loc și finala probei de dublu, în care se vor întâlni perechea Veronika Erjavek (Slovenia) - Weronika Falkowska (Polonia) cu Jesika Maleckova (Cehia) - Isabella Shinikova (Bulgaria).
Meciurile vor putea fi urmărite LIVE VIDEO pe site-ul oficial al ITF - https://live.itftennis.com/en/live-streams/

Brașov Open 2022 este primul din cele 5 turnee pe care orașul de la poalele Tâmpei le va găzdui în anul 2022, organizate în parteneriat de Consiliul Județean Brașov și Federația Română de Tenis.

Valoarea totală a premiilor este de 60.000 de dolari, iar accesul publicului este gratuit!