Brașov Open și-a desemnat câștigătoarele probei de dublu

04.06.2022

Turneul Brașov Open și-a desemnat câștigătoarele probei de dublu, acestea fiind Jesika Maleckova (Cehia) și Isabella Shinikova (Bulgaria), favoritele nr. 2, care s-au impus în finală în fața favoritelor nr. 4, Veronika Erjovec (Slovenia) și Weronika Falkowska (Polonia), cu scorul de 7-6(5), 6-3. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Domnul Gheorghe Văideanu, Director tehnic al Federației Române de Tenis și director al turneului.

Din păcate, toate cele trei jucătoare din România care au jucat vineri, în faza sferturilor de finală, au fost eliminate. Alexandra Ignatik (fostă Cadanțu) a cedat în trei seturi, 6-4, 2-6, 3-6 cu Marina Melnikova (favorita 6), Oana Georgeta Simion a fost eliminată de Ipek Oz, cu 3-6, 4-6, iar Miriam Bianca Bulgaru a fost învinsă de Jaimee Forlis , cu 2-6, 2-6.

Astăzi sunt programate semifinalele de pe tabloul de simplu, în care se vor întâlni, pe terenul central, Jaimee Foulis (Australia) cu Joanne Zuger (Elveția), de la ora 12, respectiv Ipek Oz (Turcia) cu Marina Melnikova, nu înainte de ora 13.

Meciurile vor putea fi urmărite LIVE VIDEO pe site-ul oficial al ITF - https://live.itftennis.com/en/live-streams/

Brașov Open 2022 este primul din cele 5 turnee pe care orașul de la poalele Tâmpei le va găzdui în anul 2022, organizate în parteneriat de Consiliul Județean Brașov și Federația Română de Tenis.

Valoarea totală a premiilor este de 60.000 de dolari, iar accesul publicului este gratuit!