Campionii ediției 2022 a Kinder Joy Of Moving Tennis Trophy by Nitech București

05.07.2022

 

Unele dintre cele mai așteptate turnee din Calendarul Național al Federației Române de Tenis sunt cele din Circuitul "Kinder Joy Of Moving Tennis Trophy", iar turneul de la București, "Kinder Joy Of Moving Tennis Trophy by Nitech" nu a făcut excepție, cu aproape 90 de jucători la start la cele două categorii, U10 și U12.

Astfel, în turneul de simplu U10 al băieților s-a impus David Dumitru (TC Victor Hănescu), participant anul trecut la turneul final "International Master Kinder Joy Of Moving Tennis Trophy", și care a câștigat anul acesta cu 4-0, 4-1, finala jucată cu George Damcaliu (TC Bright Constanța)

Meciul pentru locul 3 nu s-a mai disputat, bronzul revenindu-i lui Rareș Ștefan Nicolescu (TC Champion București) care a beneficiat de retragerea lui Filip Ioan Moraru (Tenis Club București).

În proba de fete U10, după o finală mai echilibrată, campioană a devenit Eva Alexa Dumitru (ACS Junior Pro Tennis), 5-4(7), 4-0 cu Teodora Ruxandra Lupașcu (ACS Tennis Performance Team).

În finala mică, pentru locul 3, Rebeca Ștefania Ioniță (AS Club Sporrtiv Dax) a câștigat cu 4-1, 4-2, meciul cu Rebeca Ioana Bajenaru (CSU Simona Halep Constanța).

Favorit cu nr. 6 în turneul de simplu băieți U12, Dragoș Marian Grigore (CS Tenis Prim București), a câștigat cu 6-1, 6-3, final jucată cu favoritul nr. 2, Nikolas Guriță (LPS-CSS Constanța).

Victor Andrei Fătu (Al Body București), cap de serie nr. 4, a câștigat în două seturi, 6-2, 6-2, finala pentru locul 3 cu Nicolas Mihăilescu (TC Champion), cap de serie nr. 8.

Ana Lungu (CS Mamaia-IDU), cap de serie nr. 2, a câștigat proba de simplu a turneului de fete U12, după o finală de două seturi, 6-1, 6-4, cu Alexandra Borș (CS Tenis Tomești), favorita principală a competiției.

Stella Maria Moraru (Tenis Club București), cap de serie nr. 8, a ocupat în final locul 3 după retragerea adversarei sale din finala mică, Ilary Călinescu (CS Sportul Studențesc).

Premiul Fair-Play la acest concurs a fost câștigat de Rareș Nicolescu.

GALERIE FOTO PE PAGINA DE FACEBOOK A FRT

Kinder Joy of Moving" este un Proiect de responsabilitate socială al International Ferrero Group care inspiră mai mult de patru milioane de copii și familiile lor în mai mult de 30 de țări din întreaga lume, pentru a deveni activi, pentru a se bucura de mișcare și a dezvolta abilități de viață într-un mod vesel și captivant.

În centrul proiectului se află puternica noastră credință că o atitudine pozitivă față de mișcare va face din copiii de azi, adulți mai buni mâine.

 

”Kinder Joy of Moving Tennis Trophy" este un circuit de turnee care unesc copiii din țări diferite porniți în urmărirea distracției și a prieteniei, sufletul acestei competiții.

În Circuit se joacă fără arbitri, iar jucătorii vor respecta Codul fair-play de mai jos.

Codul Fair-Play

Promit în mod solemn:

Să-mi felicit adversarii atunci când câștigă un punct;

Să nu mă bucur când adversarii mei fac o greșeală. Niciodată să nu fur un punct de la adversarii mei și să nu arunc niciodată racheta în aer;

Să mulțumesc și să dau mâna cu adversarii mei la sfârșitul fiecărui meci;

Rudele mele și antrenorul meu promit să nu intervină în timpul meciului;

Să accept deciziile arbitrilor și ale judecătorilor sportivi, conștient că au dreptul să greșească, așa cum și eu pot greși, la fel ca mine, dar, de asemenea, știind că vor face tot posibilul să nu facă nicio greșeală.

 

REZULTATE FINALE FETE U10

REZULTATE FINALE BĂIEȚI U10

REZULTATE FINALE FETE U12

REZULTATE FINALE BĂIEȚI U12