Campionii de la Cluj ai Kinder Joy Of Moving Tennis Trophy By Marc Tenis

02.08.2022


Cel de-al treilea eveniment din seria de patru turnee Kinder Joy of Moving jucate în acest an în România s-a încheiat la Cluj-Napoca.

Organizat impecabil de Marc Tenis, turneul a fost câștigat, la Categoria U10, de David Dumitru, de la TC Victor Hănescu, cel care, de altfel, a câștigat la U10 și celelalte două turnee disputate până acum, Kinder Joy Of Moving Tennis Trophy by Nitech București și Kinder Joy Of Moving Tennis Trophy By LTS Brașov, și a participat și la turneul final din Spania al ediției precedente a Kinder Joy of Moving.

Locul doi la U10 băieți a revenit lui Andrei Ștefănescu (CS pro AS Sibiu), podiumul fiind completat de Vlad Irimieș, de la CS Napoca TC.

În turneul fetelor de la 10 ani, după o finală destul de echilibrată, câștigătoare este Alexandra Muji. Jucătoarea celor de la CSM Tg. Mureș s-a impus cu 5-4(2), 4-0, în fața unei jucătoare de la TC Rm. Vâlcea, Andreea Mitrache.

Finala mică a fost mult mai echilibrată, decisă în trei seturi, Mara Ivăncescu (Dinamo Brașov) reușind să câștige cu 4-0, 1-4, 12-10, întâlnirea cu Teodora Lupașcu (Tennis Performance Team)

Favorit nr. 1 în turneul U12 al băieților, Ștefan Szabo, de la CSM Timișoara, a câștigat competiția după o finală foarte echilibrată, 6-2, 5-7, 10-3, cu Eric Hurmuz, de la Altius TC. Finala mică, pentru locul 3, nu s-a mai jucat, această poziție fiind ocupată de Edwad Neagos (AGS GS TC).

În ceea ce privește turneul fetelor la U12, unul foarte echilibrat, cu trei jucătoare cu câte două victorii în turneul tip șah de patru jucătoare, clasamentul final este: 1. Nicola Codrea (ACS Sarah); 2. Melissa Arcana (CSM Timișoara); 3. Maia Marta (CS Alpa Deva).

Premiul Fair-Play la acest concurs a fost câștigat de Patricia Irimieș.

REZULTATE FINALE U10 FETE

REZULTATE FINALE U10 BAIETI

REZULTATE FINALE U12 FETE

REZULTATE FINALE U12 BAIETI

Kinder Joy of Moving" este un Proiect de responsabilitate socială al International Ferrero Group care inspiră mai mult de patru milioane de copii și familiile lor în mai mult de 30 de țări din întreaga lume, pentru a deveni activi, pentru a se bucura de mișcare și a dezvolta abilități de viață într-un mod vesel și captivant.

În centrul proiectului se află puternica noastră credință că o atitudine pozitivă față de mișcare va face din copiii de azi, adulți mai buni mâine.

 ”Kinder Joy of Moving Tennis Trophy" este un circuit de turnee care unesc copiii din țări diferite porniți în urmărirea distracției și a prieteniei, sufletul acestei competiții.

În Circuit se joacă fără arbitri, iar jucătorii vor respecta Codul fair-play de mai jos.

Codul Fair-Play

Promit în mod solemn:

Să-mi felicit adversarii atunci când câștigă un punct;

Să nu mă bucur când adversarii mei fac o greșeală. Niciodată să nu fur un punct de la adversarii mei și să nu arunc niciodată racheta în aer;

Să mulțumesc și să dau mâna cu adversarii mei la sfârșitul fiecărui meci;

Rudele mele și antrenorul meu promit să nu intervină în timpul meciului;

Să accept deciziile arbitrilor și ale judecătorilor sportivi, conștient că au dreptul să greșească, așa cum și eu pot greși, la fel ca mine, dar, de asemenea, știind că vor face tot posibilul să nu facă nicio greșeală.

Astfel,Kinder Joy of Moving Tennis Trophy", ajuns la cea de-a șasea ediție, este un Circuit internațional de turnee de tenis la nivel mondial pentru băieți și fete cu vârste între 9 și 12 ani, nu mai puțin de patru dintre aceste turnee la categoriile de vârstă U10 și U12 fiind organizate în 2022 în România, de Federația Română de Tenis în parteneriat cu cluburi din țară.