Turneul Kinder Joy of Moving Tennis Trophy by GST Bistrița, la final. Ei sunt campionii ediției 2022

24.08.2022

Kinder Joy of Moving Tennis Trophy by GST Bistrita, cel de-al patrulea turneu din seria "Kinder Joy of Moving", organizat, la Bistrița, de ACS Grand Slam Tennis Club, și-a desemnat câștigătorii, adăugând noi nume pe lista performerilor acestui frumos circuit de turnee.

În turneul de simplu U12 al băieților, în finala mare, s-au întâlnit David Dumitru (Asociația Club Sportiv Tenis Club A&D Preutești), cel care a câștigat precedentele trei turnee jucate în acest an dar la categoria U10, și Edward Ayan Neagos (ACS Grand Slam Tennis Club). Reprezentant al gazdelor, Edward, cap de serie nr. 1, s-a impus în două seturi, 6-3, 6-2.

În ultimul act al competiției U12 fete, Nicola Oana Codrea (ACS Sarah), cap de serie nr. 2, a trecut cu 6-1, 6-3, de principala favorită a competiției, Evelynne-Andreea Harabagiu (CS Unirea Iași). În finala mică a fetelor, pentru locul 3, Ana Lungu (CS Mamaia-IDU) a câștigat cu 6-1, 6-1, întâlnirea cu Maia Mara Marta (CS Alpa Deva).

Premiul Fair-Play la acest concurs a fost câștigat de Răzvan Istrate.

REZULTATE FINALE SIMPLU FETE U12

REZULTATE FINALE SIMPLU BAIEȚI U12

Kinder Joy of Moving" este un Proiect de responsabilitate socială al International Ferrero Group care inspiră mai mult de patru milioane de copii și familiile lor în mai mult de 30 de țări din întreaga lume, pentru a deveni activi, pentru a se bucura de mișcare și a dezvolta abilități de viață într-un mod vesel și captivant.

În centrul proiectului se află puternica noastră credință că o atitudine pozitivă față de mișcare va face din copiii de azi, adulți mai buni mâine.

 

”Kinder Joy of Moving Tennis Trophy" este un circuit de turnee care unesc copiii din țări diferite porniți în urmărirea distracției și a prieteniei, sufletul acestei competiții.

În Circuit se joacă fără arbitri, iar jucătorii vor respecta Codul fair-play de mai jos.

Codul Fair-Play

Promit în mod solemn:

Să-mi felicit adversarii atunci când câștigă un punct;

Să nu mă bucur când adversarii mei fac o greșeală. Niciodată să nu fur un punct de la adversarii mei și să nu arunc niciodată racheta în aer;

Să mulțumesc și să dau mâna cu adversarii mei la sfârșitul fiecărui meci;

Rudele mele și antrenorul meu promit să nu intervină în timpul meciului;

Să accept deciziile arbitrilor și ale judecătorilor sportivi, conștient că au dreptul să greșească, așa cum și eu pot greși, la fel ca mine, dar, de asemenea, știind că vor face tot posibilul să nu facă nicio greșeală.

Astfel,Kinder Joy of Moving Tennis Trophy", ajuns la cea de-a șasea ediție, este un Circuit internațional de turnee de tenis la nivel mondial pentru băieți și fete cu vârste între 9 și 12 ani, nu mai puțin de patru dintre aceste turnee la categoriile de vârstă U10 și U12 fiind organizate în 2022 în România, de Federația Română de Tenis în parteneriat cu cluburi din țară