Înscrierile la Campionatul Național pe Echipe Seniori 2022 sunt deschise

20.09.2022

Cluburile de tenis afiliate la Federația Română de Tenis, care doresc să participe la Campionatul Național pe Echipe Seniori 2022 (11 - 16 octombrie 2022, Centrul Național de Tenis - București) trebuie să înscrie și să nominalizeze echipele până în data de 03 octombrie 2022.

Se vor folosi formularele special concepute pentru acest lucru și care se pot descărca de mai jos. Nominalizarea întregului lot de jucatori care ar putea juca la momentul desfasurarii Campionatului National pe Echipe trebuie făcută în același timp cu înscrierea.

Important - înscrierea trebuie să fie însoțită de dovada plății taxei de înscriere (300 de lei/echipă), cât și de actele necesare fiecărui protocol de colaborare dorit și dovada plății taxei pentru fiecare protocol de colaborare (500 de lei/protocol). Aceste taxe se plătesc către Federația Română de Tenis, în următorul cont deschis la BRD: RO80 BRDE 410S V198 8612 4100.

Un jucător nu poate avea acord de colaborare dacă este legitimat la un club care participă în respectivul campionat. De asemenea, jucătorii transferați după termenul limită de înscriere (03 octombrie 2022) nu pot participa la Campionatul Național pe Echipe Seniori 2022, iar documentele de protocol de colaborare încheiate după termenul limită de înscriere nu sunt valabile.

Termenul limită de retragere este 05 octombrie 2022. Taxa de participare nu va fi returnată în cazul retragerii din campionat a unei echipe după termenul limită de retragere.

Formularele de înscriere și nominalizare trebuie trimise pe adresa de e-mail competitii@frt.ro până la data limită de înscriere (03 octombrie 2022). Nu vor fi acceptate înscrieri după data limită. Componența fiecărei echipe este de minim 5 jucători, maxim 9 jucători, un capitan nejucător, iar fiecare echipă poate avea în componență doi jucători cu acord de colaborare.

Un club poate sa înscrie mai multe echipe. Prioritatea de acceptare în competiție a echipelor este dată de suma clasamentului jucătorilor din acea echipă. Echipele care au prioritatea 2 sau mai mică vor fi acceptate in competiție în limita locurilor disponibile pe tablou. Acceptarea echipelor se va face pe baza clasamentului valabil la data limită de înscriere.

Competiția se desfășoară după prevederile Regulamentului de Organizare a Turneelor de Tenis din România pentru copii, juniori și seniori 2014 (vezi anexa 12).

Descarcă AICI formularul de înscriere (formularul trebuie trimis pentru fiecare echipă - M sau F).